Actualitate

Cancelaria de Stat anunță consultări publice

Potrivit unui comunicat de presă remis de Cancelaria de Stat, acest document are drept scop oferirea suportului necesar în scrierea propunerilor de proiect prin oferirea informației necesare pentru îndeplinirea formularelor, descrierea procedurilor, a criteriilor de selectare a proiectelor și prin recomandări practice.

Ghidul prezentat este în formă de proiect. Versiunea finală va fi publicată la data lansării celui de-al doilea Apel de Propuneri de Proiecte. Recomandările și comentariile aferente Ghidului urmează a fi transmise Secretariatului Tehnic Comun al Programului la adresa electronică office@bsb.adrse.ro. Data limită pentru prezentarea comentariilor este 27 august 2018.

Proiectul Ghidului Aplicatului și informația adițională poate fi accesată la următorul link: https://blacksea-cbc.net/news/archive-news/public-consultation-on-the-draft-guidelines-for-grant-applicants-for-the-second-call-for-proposals/. Pentru detalii persoanele interesate pot apela numărul de telefon: 022 250 411.

Sursa: ipn.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *