Social

Candidații la BAC își vor putea vedea lucrările online

La acest examen au participat peste 500 de candidați. Potrivit Directorului Agenției de Asigurare a Calității, Anatol Topală, astăzi au fost anulate 7 lucrări din 6 centre de BAC. 

„Putem conchide faptul că toate examenele s-au desfășurat normal. Notele de la toate examenele vor fi afișate pe data de 27 iunie. Pentru prima dată elevii vor putea să-și vadă testele verificate și scanate pe internet, iar pentru aceasta ei vor solicita directorilor unde și-au făcut studiile codurile de acces. Fiecare copil va avea o parolă de acces personală. Codurile sunt confidențiale și vor fi transmise personal fiecărui elev. Testele vor fi accesibile online doar în perioada 27-28 iunie pe pagina web bac.edu.md. Testele vor putea fi vizualizate de la orice calculator conectat la internet. Candidații vor avea 48 de ore la dispoziție pentru a depune contestațiile, iar rezultatele contestațiilor vor fi anunțate pe 6 iulie”, a declarat Anatol Topală, în cadrul unui briefing de presă.

În perioada 8-15 iulie va avea loc sesiunea suplimentară de BAC pentru persoanele care din motive obiective nu s-au prezentat în sesiunea de bază și pentru cei care au luat note insuficiente.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *