Politică

Candidatul PLDM la primăria capitalei îl susține pe Chirtoacă în turul II: ”Nu am încontro, pe cine să susțin. Aștept să mă sune măcar o vorbă să-mi spună”

”Nu am încontro, pe cine să susțin, dar eu totuși aștept ca el să mă sune măcar o vorbă să-mi spună. În 2007 l-am susținut, în 2011 l-am susținut, dar el în 8 ani nu mi-a dat un telefon să mă întrebe, să se consulte cu mine despre ceva”, a declarat indignat Urechean.

Totodată, surse avizate ne-au comunicat că la ședința Consiliului Național Politic al PLDM care a avut loc săptămâna trecută s-a decis că formațiunea îl va susține pe Dorin Chirtoacă în turul al II-lea.

Amintim că în cel de-al doilea tur al alegerilor locale, și Partidul Democrat (PD) îl va susţine pe liberalul Dorin Chirtoacă, candidat la funcţia de primar general al capitalei. Anunţul a fost făcut de ministrul în exerciţiu al Culturii, Monica Babuc, în cadrul unui interviu acordat pentru Publika TV.

Monica Babuc şi-a exprimat dezamăgirea faţă de modul în care au fost repartizate voturile chişinăuienilor în primul tur al scrutinului. Aceasta a declarat că PD va susţine în lupta pentru primăria capitalei forţele care promovează aderarea la Uniunea Europeană, respectiv – pe Dorin Chirtoacă.
La alegerile generale din 14 iunie, candidatul democraţilor, Monica Babuc, a acumulat 2,17% dintre voturile locuitorilor municipiului Chişinău, iar Serafim Urechean – 2,97%.

sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *