Politică

Candu dezamăgit de plecarea din partid a lui Bolboceanu: Este foarte ciudat că oamenii au „revelații” cu câteva luni înainte de alegeri

Candu susține că acesta din urmă nu s-a prea manifestat nici în Parlament, nici la partid.

„Este foarte ciudat că oamenii au „revelații” cu câteva luni înainte de alegeri. Mi s-au părut de-a dreptul comice argumentele fostului coleg Bolboceanu, care a descoperit brusc, în an electoral, la final de mandat de deputat, că partidul din care face parte nu are o doctrină social-democrată pe gustul lui. Tare mi-ar fi plăcut să vină cu idei noi la partid, viziuni, propuneri, să le discutăm, nu să folosească asta ca așa-zis „pretext” pentru face un gest dubios. Nu l-am văzut pe Bolboceanu să se manifeste vreodată serios în Parlament sau partid, de aceea mă miră argumentele lui. Să fie clar, nu mă miră plecarea acestuia”, a scris democratul într-o postare pe Facebook.

În opinia sa, gestul fostului coleg este unul de lașitate. „Pentru Coaliția Pro-Europeană este un vot pierdut sau parțial pierdut, iar pentru PDM este doar un gust amar, nimic mai mult. De corectitudine nu mai vorbesc, modul în care a făcut-o vorbește de la sine. Dacă dl Bolboceanu sau noii lui „prieteni” își imaginează ca au dat o lovitură PDM sau Coaliției, o să rămână cu imaginația, curând se va vedea câte parale (sau ruble?) a costat toată această poveste”, mai scrie Candu.

Bolboceanu a negat ieri că a primit bani în schimbul plecării sale din partid.

Reamintim că ieri 6 martie, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului, Iurie Bolboceanu a anunțat că se retrage din fracțiunea Partidului Democrat și că părăsește formațiunea.

sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *