Moldova

Cântărețul pro-putinist Kirkorov umilit la Chișinău. I-a fost interzis accesul pe teritoriul R.Moldova

UPDATE // Într-un mesaj pe canalul de Telegram al IGPF, instituția menționează decizia de refuz de intrare în R.Moldova, a fost luată, după ce nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.

„În Aeroportul Internațional Chișinău în privința unor cetățeni străini a fost luată decizia de refuz de intrare în Republica Moldova. Fiind supuși controlului, conform protocoalelor, stabilite s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat”.

Cântărețului rus, Filip Kirkorov, i-a fost interzis accesul pe teritoriul R.Moldova. Cazul a avut loc noaptea trecută, pe la ieșirea din sala VIP a Aeroportului Chișinău.

Artistul a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău, la bordul unei aeronave care efectua o cursă charter de la Istanbul. La bordul aceleiași aeronave, împreună cu Kirkorov mai era și un tânăr, cetățean al Ucrainei, scrie deschide.md.

La ieșirea din sala VIP, polițiștii de frontieră l-au anunțat pe Kirkorov că acesta are interdicție pe teritoriul R.Moldova, astfel acesta fost impus de circumstanțe sî facă cale întoarsă.

Kirkorov este unul din interpreții care urma să ajungă la Chișinău pe 19 iunie pentru a participa la concertul organizat de „omul lui Platon”, Veaceslav Valico, și reprezentanții Partidului „ȘOR”. Conform oamenilor legii, Kirkorov ar fi obținut 200 mii dolari pentru a participa la eveniment.

Amintim că Centrul Național Anticorupție (CNA) a publicat un audio cu o discuție despre onorarii de zeci și sute de mii de euro, acordate artiștilor ruși pentru concerte, de către Partidul „ȘOR”. Kirkorov ar fi obținut 200 mii dolari, iar rapperul Morgenshtern – 60 mii dolari.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


1 comentariu

  1. Ce caută Kurkorov? Nu, genitalul „cântăreț” nu cauta copite de cai morți. Având o relație extraordinar de extraconjugala cu toți mafioții (Plaha, Dodoasca, Sor, Platon s.a.), a venit să toace minciuni calde, minciuni siropoase, minciuni conjuncturale. Poate, poate Sara Tauber scapa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.