Horoscop

Capricornii au astăzi şanse să descopere secrete

Taur:
Probabil că astăzi eşti foarte interesat să afli pe cine te poţi baza. Astrele fac din tine astăzi un foarte fin observator al tot ceea ce te înconjoară.

Gemeni:
Este o zi bună pentru corespondenţă, întâlniri, vizite. Din vorbă în vorbă, se conturează proiecte profitabile pe termen lung.

Rac:
Fii atent la orice demers legat de documente şi fii prudent în trafic. E o zi foarte bună să îţi exprimi emoţiile şi latura vulnerabilă a personalităţii.

Leu:
Ai curajul să-ţi deschizi inima! Te convingi că nimic nu este întâmplător şi că lucrurile se leagă între ele în mod aparent misterios.

Fecioară:
Eşti invitat la discreţie şi toleranţă. Meriţi să primeşti o surpriză sau un cadou, iar aşteptările tale sunt depăşite acum.

Balanţă:
Unii oameni pot face promisiuni gratuite, pot exagera sau înflori prea mult. Te afli într-o fază de finalizare, de concretizare a unor eforturi pe termen lung.

Scorpion:
Nu refuza nicio invitaţie astăzi. Te comporţi astăzi ca un luptător, care trebuie să smulgă ceva de la cineva.

Săgetător:
O zi bună pentru a planifica o călătorie sau pentru a face nişte demersuri administrative. Ai noroc la jocuri şi speculaţii.

Capricorn:
Astăzi ai putea găsi cauza unui blocaj sau ai putea dezvălui un secret. Te interesează fie o achiziţie, fie o investiţie, fie un transfer de proprietate.

Vărsător:
O zi favorabilă relaţiilor sociale şi de prietenie. Contactul cu oameni noi îţi deschide acum alte zone de cooperare.

Peşti:
Este o zi în care e important să nu stai în umbră, ci să-ţi manifeşti potenţialul. Atenţie cum îţi gestionezi relaţiile cu partenerul şi cu cei din jur în general.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *