Horoscop

Capricornii au nevoie de o schimbare

Accentul va cădea săptămâna aceasta asupra proprietăţilor personale şi asupra ceea ce are pentru tine o anumită valoare. Este posibil să te găseşti în mijlocul unei controverse, dar acest lucru va fi în avantajul tău. O legătură romantică va începe la sfârşitul săptămânii.

TAUR
Cel mai bine ar fi să te ocupi de activităţile creatoare, cel puţin la începutul săptămânii. Este posibil ca pe plan personal să înregistrezi un eşec. Încearcă să abordezi problema cu înţelegere. Nu te lăsa tentat să cheltuieşti prea mult doar pentru a impresiona pe cineva. Nu încerca să forţezi acele aspecte care de fapt nu contează.

GEMENI
Fă-ţi timp să-ţi pui la punct situaţia financiară şi analizează-ţi documentele. Poţi să-ţi atingi scopul propus şi poţi să stabileşti legături folositoare. Nu te lăsa prins în conflicte. Vei avea de înfruntat o opoziţie clară, dacă vei încerca să-ţi impui ideile celorlalţi. Viaţa ta personală se va stabiliza.

RAC
Fereşte-te să mănânci lucruri care îţi fac rău la stomac. Problemele legate de asociaţii sau colaborări pe plan financiar te vor vâna pe la sfârşitul săptămânii. Dragostea se va afla în centrul atenţiei tale vineri. Eforturile tale vor fi apreciate şi răsplătite în acelaşi mod.

LEU
Canalizează-ţi energia către îmbunătăţirea propriei imagini. Este timpul să faci schimbări. Venituri secrete vor intra în buzunarul tău. Oportunităţi profesionale vor apărea pe marţi. Urmăreşte-ţi scopurile schimbându-ţi slujba sau cerând o mărire de salariu. Dacă ţi-ai asumat prea multe responsabilităţi, vei fi obosit vineri.

FECIOARĂ
Nu te amăgi singur. Ţine regim şi vei ajunge din nou în formă. Foloseşte-ţi talentul creator. Aşteaptă-te la o recompensă pentru treaba bine făcută. Renunţă la proastele obiceiuri şi la oamenii care nu dau randament. Analizează ce ţi-ai dori să se schimbe în bine.

BALANŢĂ
Promisiuni fără acoperire te vor face să te simţi trădat. Vorbeşte cu rudele despre problemele personale, la sfârşitul săptămânii. Sfatul lor te va ajuta. Vei obţine ceea ce doreşti. Nu lăsa pe nimeni să te împiedice să progresezi. Păstrează-ţi secretele doar pentru tine.

SCORPION
Decepţiile personale vor fi principala problemă. Poate că judeci situaţia în mod greşit. Nu da înapoi pentru nimic. Spune ceea ce gândeşti. Foloseşte disciplina, dacă vrei să-ţi atingi scopurile. Rezultatul va fi o stare de spirit pozitivă.

SĂGETĂTOR
Nu ezita să negociezi cu cineva la care ţii. Gândeşte-te să te întorci la şcoală. Frecventează cursuri care te vor ajuta să schimbi direcţia. Cineva încearcă să-ţi câştige prietenia. Înfruntă-l în mod direct şi refuză-l. Nu cheltui peste măsură ca să-ţi redecorezi casa.

CAPRICORN
Se pare că eşti un sentimental. Dacă vrei să-ţi finalizezi treaba este nevoie de mai multă autodisciplină. Cu siguranţă te vei simţi mult mai bine atunci când totul va fi finalizat. Este posibil să devii subiect de bârfă, dacă nu eşti discret în ceea ce priveşte viaţa personală. Ai nevoie de o schimbare. Fă o pauză.

VĂRSĂTOR
Pe moment ar fi bine să stai puţin de o parte. Poţi ajunge în vârf, dacă îţi foloseşti inteligenta şi instinctul pentru a simţi tendinţele viitoare. Implică-te într-o nouă afacere. Cele mai mari probleme sunt cele pe care ţi le-ai creat singur.

PEŞTI
Implică-te într-o acţiune de binefacere. Urmează-ţi instinctul, dacă vrei să ai cele mai bune rezultate. Nu reacţiona exagerat. Foloseşte-ţi energia pentru activităţi fizice care te vor ajuta să-ţi scadă nivelul stresului pe care l-ai acumulat. Lucrează la propriile proiecte.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *