Horoscop

Capricornii pot avea parte de surprize astăzi

Impresionezi foarte uşor prin calităţile tale deosebite de comunicare. Este o zi propice să îţi revezi fraţii sau surorile, pentru a depăna amintiri împreună şi a vă consolida relaţia.

Taur
Tu primeşti beneficiile Lunii din Vărsător în zona carierei, a puterii şi a prestigiului social. Se pare că autoritatea şi renumele tău sunt în creştere, eşti sprijinit şi apreciat de superiorii ierarhici care sunt generoşi, binevoitori şi au planuri măreţe cu tine. Eforturilor depuse la locul de muncă în ultima perioadă ţi-ar putea fi recompensate şi financiar.

Gemeni
Luna se află astăzi în zodia Vărsătorului, şi în cazul tău este plasată în zona filosofiei de viaţă şi a conştiinţei. Te arăţi foarte receptiv şi imaginativ faţă de spiritualitate, religie, spiritualitate. Îţi place să joci rolul de călăuză spirituală pentru oamenii care au nevoie să fie conduşi pe drumul lor. Acordă atenţia meritată persoanei iubite şi îngrijeşte-te de sănătate.

Rac
În ceea ce te priveşte, Luna în Vărsător activează zona transformării şi a regenerării. Manifeşti un spirit vizionar, dispui de calităţi psihice deosebite şi eşti foarte înclinat spre ocultism. Te manifeşti foarte independent şi neconvenţional, fapt care te-ar putea aduce în conflict cu şefii sau cu autorităţile. Primeşte sfatul părinţilor şi nu leza dreptul la libertate al celorlalţi.

Leu
Tu primeşti proiecţia Lunii în Vărsător în zona relaţiilor, parteneriatelor şi colaborărilor oficiale. Ai o intuiţie foarte puternică, te arăţi curios, atras de lucruri ciudate, excentrice, ieşite din comun, fapt care ţi-ar putea atrage oprobiul părinţilor sau al apropiaţilor şi care pot încerca să te aducă în "rândul lumii". Ascultă-ţi inima şi evită situaţiile conflictuale.

Fecioara
Sub influenţa Lunii în Vărsător proiectată în zona muncii şi a sănătăţii ţie îţi este întărită abilitatea de a-ţi atinge toate scopurile. Te arăţi foarte interesat de viaţa socială, eşti foarte vesel şi glumeţ. Deţii secretul îndeplinirii oricărui plan întrucât găseşti soluţii oculte de manipulare în favoarea ta şi dispui de calităţi psihice deosebite.

Balanţa
În cazul tău, Luna în Vărsător este plasată în zona iubirii şi a creativităţii. Îţi manifeşti iubirea şi creativitatea într-un mod artistic şi foarte original. Ai nevoie de spaţiu şi libertate în relaţiile tale şi poţi fi destul de schimbător. Eşti foarte atras de călătorii, dar situaţia financiară nu pare să te susţină. Poţi alege să călătoreşti prin intermediul lecturii.

Scorpion
Tu primeşti influenţa Lunii în Vărsător în zona căminului, a sufletului şi a intimităţii. Te poţi bucura de unele câştiguri financiare provenite din asocieri. Temperează-ţi tendinţa către agresivitate oricât de subtilă ar fi ea. La serviciu, poţi fi inspirat şi poţi demara o acţiune de reorganizare a modului de desfăşurare a activităţii, alungând monotonia.

Săgetător
Pe tine, Luna în Vărsător te stimulează în zona mentalităţii şi a comunicării. Prelucrezi într-un mod personal, ingenios, original şi nonconformist informaţia din mediul înconjurător. Pari destul de slăbit energetic şi ar fi bine să te menajezi delegând dintre sarcinile tale către parteneri sau asociaţi care sunt binevoitori, loiali şi generoşi.

Capricorn
Luna din semnul Vărsătorului îţi activează sectorul câştigurilor financiare din munca proprie. Recurgând la intuiţie şi originalitate poţi găsi în tine calităţi latente care merită să fie exploatate şi care ţi-ar putea aduce succes la locul de muncă. Grăbeşte-te acasă căci poţi avea parte de o surpriză plăcută din partea unui apropiat sau a unui membru al familiei.

Vărsător
Luna este găzduită de zodia ta şi îţi atrage atenţia asupra a cine eşti tu şi asupra modului în care te manifeşti pe tine însuţi. Ai parcurs paşi importanţi pe calea iubirii de sine şi implicit şi relaţia cu persoana iubită şi cu copiii este tot mai frumoasă. Te remarci prin optimism, nobleţe, generozitate, loialitate şi poţi să obţii tot ce îţi doreşti.

Peşti
În cazul tău, Luna în Vărsător încheie un ciclu de evoluţie şi pare că ai învăţat să ierţi şi să păstrezi armonia în căminul tău. Imaginaţia îţi este foarte rodnică, eşti inspirat, generos şi manifeşti sprijin şi compasiune faţă de oamenii cu nevoi speciale. Eşti sprijinit de rude şi de apropiaţi în orice întreprinzi şi ai putea chiar intra în posesia unei moşteniri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *