Horoscop

Capricornii vor fi fericiți la începutul săptămânii

Deciziile nu vin cu uşurinţă la începutul săptămânii viitoare. Poţi cere ajutorul celorlalţi. Spre mijlocul săptămânii, radiezi de energie pozitivă, iar cei din jur apreciază acest lucru. Joi, este posibil ca cineva să încerce să te convingă să cumperi ceva – bazează-te pe instinct. Weekendul îl vei petrece făcând planuri, căutând idei pentru noi proiecte.

TAUR
O mică escapadă romantică nu strică nimănui, din când în când. Chiar dacă nu este pe deplin acceptabilă, atracţia naturală dintre colegi poate fi benefică – la urma urmei, un profesionist ştie să-şi transpună succesul de pe plan social în performanţe la locul de muncă. Un adevărat profesionist este inteligent şi are capacitatea de a fi calculat, dar la sfârşitul zilei ştie să se şi distreze şi relaxeze.

GEMENI
Începutul săptămânii următoare este favorabil investiţiilor, dar se impune o discuţie cu restul echipei, pentru a avea acordul complet al acesteia. Spre mijlocul săptămânii, o discuţie în contradictoriu cu anumiţi colegi poate crea o situaţie neplăcută. Joi şi vineri nu este necesar să te grăbeşti să rezolvi taskurile rămase restante – se vor rezolva mult mai uşor în decursul săptămânii următoare.

RAC
Îţi concentrezi atenţia asupra imaginii de ansamblu şi ceea ce vezi îţi place. Reuşeşti să vezi ceea ce este frumos, corect şi drept, într-un fel pe care alţii nu reuşesc, tocmai pentru că ai calităţi de vizionar. În următoarele zile, te simţi neobişnuit de încet şi sensibil, dar le arăţi celorlalţi cu totul şi cu totul altceva. Spre sfârşitul săptămânii, nu va mai trebui să te prefaci – buna dispoziţie revine.

LEU
La începutul săptămânii următoare, întreaga ta atenţie nu se concentrează asupra muncii, ci asupra vieţii familiale. Este posibil să petreci o mare parte a zilei de luni dând telefoane, încercând să rezolvi micile probleme apărute. În această perioadă, este de preferat să nu începi un proiect nou la locul de muncă – amână totul pentru următoarea săptămână.

FECIOARĂ
Direcţionează-ţi energia către cei din jur, la începutul săptămânii, fie că este vorba de un partener de afaceri, fie ca este o doamnă cu care urci în lift şi pe care nu ai văzut-o niciodată. Atenţia acordată exteriorului îţi va schimba direcţia pe parcursul săptămânii şi te vei gândi doar la tine şi problemele tale. Spre sfârşitul săptămânii, vei redeveni aceeaşi persoană sociabilă şi vorbăreaţă ca de obicei.

BALANŢĂ
Este foarte important să te asiguri că lucrurile în care investeşti la începutul săptămânii sunt utile – nu este momentul să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Ia în serios sfaturile celor din jur, în special ale persoanelor care abordează situaţiile diferit – îţi pot oferi soluţii valoroase. Îndată ce vei avea pregătit un plan de acţiune, vei reuşi să îl pui în aplicare.

SCORPION
Aproape că nu ai nevoie să-ţi foloseşti puterea de convingere la începutul săptămânii următoare – colegii îţi aprobă orice decizie sau propunere. Pe parcursul săptămânii, această legătură puternică se păstrează. Ai putea încerca în această perioadă să acorzi mai multă atenţie ideilor celor din jur. Spre sfârşitul săptămânii, în special sâmbătă, energia este punctul tău forte.

SĂGETĂTOR
Munca şi viaţa de familie par să se împace destul de bine la începutul săptămânii – cu toate acestea, nu eşti sigur cum ar trebui să te comporţi. În primul rând, ar trebui să scapi de stresul de a prelua noi proiecte. Apoi, în următoarele zile, fii atent – nu te implica în discuţii cu superiorii sau în orice fel de discuţii privind politica firmei.

CAPRICORN
Din punct de vedere sentimental, eşti fericit la începutul săptămânii, ceea ce te face mulţumit şi la locul de muncă. Încearcă să îi motivezi şi să îi inspiri şi pe cei din jur. Pe parcursul săptămânii, îţi vei pune întrebări privind probleme importante şi vei medita îndelung.

VĂRSĂTOR
Ai acelaşi job, acelaşi birou, te îmbraci la fel ca de obicei şi, cu toate acestea, cumva totul pare schimbat. Este doar efectul zilei de luni, cu siguranţă. În următoarele zile, vei fi prins în activităţi pe care le eviţi de obicei pentru a te putea ocupa de lucruri mai importante. Vineri, evită un risc financiar – cel mai bine, lasă pe altcineva să se ocupe de problemele financiare în această săptămână.

PEŞTI
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face la începutul săptămânii, în legătură cu proiectul pe care te gândeşti să-l preiei este să… îl recomanzi altcuiva. Pe parcursul săptămânii, ritmul de muncă va fi ceva mai încet şi nu vei fi sigur pe deciziile pe care le iei. De-abia vineri îţi vei reveni la normal. Partea bună a lucrurilor – weekendul va fi fantastic. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *