Horoscop

Capricornii vor trebui să lase trecutul în urmă

Eşti în toane rele şi partenerul tău suferă din cauza asta. Conflictele nu vor face altceva decât să alunge pasiunea şi consecinţa va fi înstrăinarea. Fii prudent şi încearcă să faci deosebiri. Te vei supăra din cauza dificultăţilor pe care le ai cu copiii şi cu prietenii. Deschiderea către comunicare este necesară.

TAUR
În mijlocul evenimentelor sociale îţi vei găsi dragostea. Nu-ţi fie teamă să spui ceea ce gândeşti. Nu cheltui banii crezând că în felul acesta te vei simţi mai bine. Pe termen lung vei fi şi mai deprimat, mai ales când vei vedea nota de plată. Unele visuri s-ar putea să te îngrijoreze, dar nu trebuie să le iei în seamă.

GEMENI
Este timpul să ai grijă de tine. Vei fi afectat din punct de vedere sentimental. Dacă îţi regăseşti starea ta de spirit, în sfârşit te vei simţi mult mai bine. Acordă atenţie problemelor pe care le ţii secrete. Nu lăsa pe ceilalţi să facă treaba pentru tine. Decepţiile se vor datora unor eşecuri.

RAC
Aşteaptă-te ca partenerul tău să reacţioneze exagerat faţă de situaţiile cu care te confrunţi tu. Poţi stabili contacte pozitive dacă participi la evenimente sociale legate de cariera ta. A încerca să-ţi implici partenerul este o atitudine posesivă. Încearcă să ia răbdare. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti situaţia ajutându-ţi partenerul să-şi recapete încrederea în sine.

LEU
Petrece mai mult timp cu cei pe care îi iubeşti. Poţi să-i ajuţi pe ceilalţi dacă reuşeşti să le pui în ordine hârtiile. Stabileşte forma contractelor, dar evită să semnezi ceva. Investiţiile vor fi dezamăgitoare săptămâna asta. Sapă adânc şi află cam cât te costă această aventură înainte de a merge mai departe.

FECIOARĂ
Nu te alarma din cauza schimbărilor de la locul de muncă. Fă-ţi treaba şi acceptă inevitabilul. Rezultatul final va fi în avantajul tău. Stai liniştit, lucrează ca un adevărat profesionist şi veniturile tale vor creste. Gândeşte înainte de a vorbi. Nu lăsa persoana iubită să te convingă să faci lucruri cu care nu eşti de acord.

BALANŢĂ
Călătoriile şi schimburile culturale te vor ajuta să-ţi îmbogăţeşti cunoştinţele. Noile relaţii sentimentale vor deschide uşile care se închiseseră în trecut. Ai grijă de micile dar importantele detalii. Găseşte timp să asculţi ce probleme au membrii familiei. Poate că nu reuşeşti să-i ajuţi, dar afecţiunea şi sprijinul tău vor conta.

SCORPION
Vei obţine aproape tot ceea ce îţi doreşti, dacă nu-i laşi pe ceilalţi să afle ce ai de gând să faci. Schimbările din carieră vor veni pe neaşteptate. Pe de altă parte, dacă te mişti destul de repede, vei avea numai de câştigat din punct de vedere financiar. Petrecerile mai puţin obişnuite trebuie să se afle în programul tău.

SĂGETĂTOR
Stai acasă. Relaxează-te sau încearcă să faci unele schimbări în căminul tău care vor fi în beneficiul întregii familii. Casa este palatul tău şi depinde de tine să arate aşa cum îţi doreşti. Nu ezita să-i pui la muncă şi pe ceilalţi membrii de familie. Trebuie să ai răbdare, dacă vrei să eviţi anxietatea.

CAPRICORN
Ieşi în oraş şi petrece cu prietenii. O legătură romantică, dintre acelea care nu se uită, este tot ceea ce îţi doreşti. Felul tău corect şi plin de tandreţe va atrage mulţi reprezentanţi ai sexului opus. Poţi să alegi. Continuă să lucrezi pentru a-ţi alunga din minte experienţele nu tocmai plăcute. Va trebui să laşi trecutul în urmă odată pentru totdeauna.

VĂRSĂTOR
Pe ordinea de zi se vor afla multe conflicte. Prietenii apropiaţi poate că sunt supăraţi pe tine, deoarece îţi petreci prea mult timp cu noua ta cucerire. Plimbările îţi vor scoate în drum dragostea. Nu trebuie să iei decizii pripite. Măsurile drastice nu te vor favoriza. Nu este indicat să iei acele decizii care în final te vor face să suferi din punct de vedere afectiv.

PEŞTI
Nu te baza pe ceilalţi atunci când este vorba de plata impozitelor. Situaţia ta financiară va avea de suferit dacă îţi asumi riscuri. Nu face donaţii mai mari decât îţi poţi permite, nici dacă este vorba de o cauză în care crezi. Pune-le la dispoziţie timpul tău, nu banii. Încearcă să atragi întreaga familie să participe la viaţa socială.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *