Actualitate

Captură de proporții: Pastile ecstasy ce urmau a fi vândute în cluburile de noapte, confiscate de poliție (VIDEO)

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General de Poliție, suspecţii nu au antecendente penale, iar anterior au muncit peste hotare. Unul dintre ei, de 25 de ani, a fost șofer de curse lungi. În urma perchezițiilor, la domiciliul unuia dintre bănuiţi au fost depistate 250 de pastile ecstazy și opt telefoane mobile. De asemenea, într-un local, care aparținea liderului grupării, au fost găsite alte 5 000 de pastile.

Valoarea totală a stupefiantelor este de peste un milion de lei, a estimat Vladimir Cioban: "Le repartiza la persoane mai mici care deja plecau la discoteci. Ar fi nevoie de ridicat problema nu numai cu drogurile, cum persoanele le întrebuințează și au probleme la sănătate, dar totuși acesta este și un viciu social, nu uitați că banii folosiți în aceste activități, sume enorme se folosesc și pentru a efectua anumite cazuri de corupție."

Cei trei se află în arest preventiv și vor fi cercetați penal pentru contrabandă. Oamenii legii urmează să stabilească modul în care au fost introduse drogurile în țară. Dacă li se va dovedi vinovăţia, suspecţii riscă până la 15 ani de închisoare.

 

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *