Social

Caravana pompierilor continuă în mai multe localități din țară

Astăzi, pompierii au mers la mai multe familii din localitatea Ghidighici mun. Chișinău, unde le-au vorbit oamenilor despre riscurile utilizării focului, dar și măsurile de prevenire a incendiilor.

Cei mai receptivi la mesajele salvatorilor au fost copii, care au primit daruri de Crăciun, întrucât scopul specialiștilor a fost de a crea atmosferă de sărbătoare pentru micuții din mai multe familii. Pompierii au verificat utilizarea sobelor, iar gospodarii s-au ales cu sfaturi utile. Mai mult, pentru ca magia Crăciunului să fie simțită, copii au putut merge și cu autospeciala de intervenție a salvatorilor. La final unii dintre micuți au recitat poezii, fiind încântați de faptul că Moș Crăciun a ales să transmită daruri prin intermediul pompierilor.

Serviciul Situații Excepționale a lansat această campanie pe data de 30 decembrie 2016 și are drept scop prevenirea riscurilor în locuințele oamenilor.

Până în prezent,  daruri și sfaturi din partea salvatorilor au primit familii din raioanele Strășeni, Orhei, Cantemir, Ialoveni, Bălți și Chișinău. Pompierii vor continua Caravana de Crăciun până pe 8 ianuarie 2017, iar mai mulți copii din țară ar putea fi vizitați de salvatori.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *