Horoscop

Zodiile cu noroc de bani pe 19 noiembrie 2023

Este bine când sunt mulți și foarte rău când nu sunt suficienți, iar aici nu este la fel zi de zi. Cine va avea succes financiar pe 19 noiembrie?

Berbec
Doar cei care își asumă responsabilitatea pentru munca lor și nu o împart cu colegii lor – se pot dovedi ajutoare fără scrupule – vor putea câștiga bani buni.

Taur
Este mai bine să refuzați în această săptămână de la negocieri de afaceri importante, al căror scop sunt perspectivele financiare serioase: lipsa de înțelegere le va face zadarnice.

Gemeni
Nu este recomandat să faceți achiziții mari – cel mai probabil, acestea vor fi nereușite, așa că trebuie să vă concentrați asupra achizițiilor de zi cu zi, pe care, dacă nu sunt potrivite, le puteți arunca pur și simplu.

Rac
Veți putea să vă atingeți obiectivele profesionale și, în consecință, financiare datorită unor legături de lungă durată, care vor fi descoperite în cel mai neașteptat moment și care se vor dovedi a fi tocmai bune.

Leu
Conflictele de la locul de muncă vă vor împiedica să duceți la bun sfârșit toate chestiunile importante, ceea ce înseamnă că nu veți putea obține o recompensă la timp, așa că ar trebui să vă abstrageți de la ele, dedicându-vă timpul doar ocupației principale.

Fecioară
Nu a venit încă timpul pentru punerea în aplicare a unor proiecte importante – și promițătoare din punct de vedere financiar: asumându-le acum, puteți eșua, așa că săptămâna aceasta este mai bine să vă dedicați afacerilor de rutină, de zi cu zi.

Balanță
Ar trebui să fii foarte atent cu banii, atât ai tăi, cât și ai altora: nu ar trebui să îi împrumuți nimănui și nici să îi împrumuți tu însuți, pentru că oricum va exista o problemă cu rambursarea.

Scorpion
Nu puteți începe să lucrați la un nou proiect sau comandă decât după ce ați finalizat lucrurile care sunt deja în lucru, altfel nu va exista niciun succes.

Săgetător
La locul de muncă este important să stabiliți corect prioritățile, asumându-vă acele sarcini care sunt cele mai importante în acest moment, doar în acest fel reprezentanții zodiei vor putea nu doar să muncească, ci și să câștige.

Capricorn
În rezolvarea oricăror probleme – și, mai ales, a celor financiare – este de dorit să aveți încredere în sentimentele interioare: un astfel de indiciu va fi “opinia” subconștientului, care, după cum știm, nu greșește niciodată.

Vărsător
Nu este de dorit să intrați în relații financiare strânse cu rude sau prieteni apropiați: împrumutând bani oricăruia dintre ei, s-ar putea să sfârșiți – spre marea voastră nefericire – prin a vă certa pentru totdeauna.

Pești
Nu puteți discuta cu partenerii de afaceri decât despre înțelegeri profesionale și financiare la care ați ajuns deja; e mai bine să nu vorbiți despre altele noi – oricum nu vă puteți aștepta la succes de la ei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *