Horoscop

Ce zodie va fi norocoasă pe 24 septembrie

Weekend-ul actual reprezintă zile cu energii radical opuse, care vor duce la o schimbare dramatică ce va conduce de la relaxare la muncă.

Cu toate acestea, zilele de 23 și 24 septembrie pot fi dedicate în totalitate odihnei, dar este important să se țină cont de faptul că ar trebui să fie opusul: în primul caz – pasiv, în al doilea – activ. Cine va fi norocos în această perioadă?

Sâmbătă, 23 septembrie, este timpul pentru a petrece în liniște, pace și singurătate. Energia negativă a acestor zile lunare contribuie la certurile cu persoanele din jurul tău, așa că orice comunicare – chiar și cu cei mai apropiați – ar trebui redusă dacă nu la zero, atunci la minimum. În spatele zidurilor casei tale există o probabilitate mare de a intra într-o situație neplăcută și de a deveni victima unor escroci, așa că ar trebui să o părăsești doar în caz de extremă necesitate, mai ales că ai ceva de făcut acasă. Duminică, 24 septembrie, este o zi cu o puternică energie pozitivă, care face ca orice proiect profesional sau casnic să fie fezabil, deci este mai potrivită pentru o muncă ce va produce rapid rezultate extraordinare. Pentru cei care decid să o petreacă în timpul liber, este important de reținut că acesta trebuie să fie cât mai activ – pasivitatea va provoca disconfort moral și fizic.

Play Video
Gemeni
Gemenii pot conta pe o veste plăcută, pe care o așteaptă de ceva vreme. Cel mai probabil, aceasta va fi asociată cu perspective profesionale serioase, ceea ce este posibil într-o altă țară. Pentru a merge acolo și reprezentanții semnului și ar trebui să fie pregătiți corespunzător, dar, din moment ce le place să călătorească, nu este dificil pentru ei – dimpotrivă. Principalul lucru este de a face un plan de acțiuni profesionale – fără ea nu se poate face fără ea.

Săgetător
Săgetătorul, care în ajunul weekend-ului a devenit proprietarul unei sume decente de bani – de exemplu, au fost plătiți o taxă veche sau au returnat o datorie uitată, va avea o plăcută în toate felurile – cheltuirea acestor fonduri. Astrele nu au nimic împotrivă, principalul lucru este să se programeze această activitate pentru duminică, sâmbătă este mai bine să se gândească la ce achiziții ar trebui făcute în primul rând, și să facă o listă de achiziții.

Pești
Peștii vor avea o ocazie importantă de a transforma în realitate basmul care trăiește în visele și planurile lor. Cunoașterea care îi așteaptă în această perioadă – mai ales duminică – nu va fi doar un alt roman – strălucitor, dar, din păcate, trecător – și le va oferi perspectiva unei relații fericite și de lungă durată cu bărbatul a cărui imagine au desenat-o în visele lor. Principalul lucru este să nu strice totul cu pretențiile lor exagerate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *