Ultima oră

(CARNAGIU LÂNGĂ BRĂILA – GALERIE FOTO / VIDEO) Un autocar cu turiști moldoveni ce veneau din Turcia s-a răsturnat în România. Trei copii au murit în acident

(UPDATE 12.05) Trei copii au murit în acident.

(UPDATE 11.15) UPDATE Numărul morților a ajuns la trei, printre care și doi copii.

(Știre inițială) Zeci de răniţi au fost aduşi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Brăila, unde toţi medicii de pe secţii au coborât la Unitatea de Primiri Urgenţe, instituindu-se "COD ROŞU". Trei elicoptere SMURD se află în aşteptare, gata să preia oricând răniţii a căror stare se agravează.

 

Autocarul, condus de un cetăţean turc, este înmatriculat în Turcia şi făcea curse regulate pe ruta Istanbul-Bucureşti-Chişinău.

Unul dintre pasageri a declarat în exclusivitate pentru Ziarul Infobraila că autocarul avea viteză în momentul în care s-a răsturnat, deşi carosabilul era umed. "Ne-am speriat foarte tare. S-a întâmplat într-un moment. Toată lumea ţipă. Se auzeau strigătele copiilor. A fost groaznic. Au căzut cadavrele peste mine, că erau lângă mine. Plângeau mamele că nu-şi găseau copii", ne-a spus un tânăr, de 30 de ani, rănit în zona capului.




sursa: infobraila.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *