Actualitate

Carne și alcool de contrabandă din regiunea transnistreană reținute de inspectorii de patrulare

Produsele, 23 de cutii cu carne congelată şi 24 de sticle cu alcool etilic, au fost depistate într-un automobil cu numere transnistrene, scrie IPN cu referire la un comunicat de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP).

Inspectorii au oprit maşina pe traseul R-13, între localităţile Ţareuca şi Piscăreşti din raionul Rezina, în baza unor informaţii operative de implicare în contrabandă cu produse din regiunea transnistreană. Şoferul nu a putut prezentat niciun act care ar confirma calitatea şi provenienţa mărfii.

Un alt caz de contrabandă a fost depistat în oraşul Rezina. Angajaţii INP au oprit un automobil, iar în timpul verificării actelor, pe bancheta din spate au fost observate mai multe pungi şi vase de plastic, motiv pentru care maşina a fost supusă unui control riguros. Ca rezultat, au fost depistate peste 60 de parfumuri, 19 recipiente cu lichid pentru vase şi rufe şi 8 cutii de praf de spălat. Marfa a fost confiscată, iar şoferul a fost escortat la sediul Inspectoratului de Poliţie Rezina să dea explicaţii. 

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *