Carte

CARTEA ZILEI: „A doua carte a ignoranței”, de John Lloyd, John Mitchinson

A două carte a ignoranţei face parte din colecţia Bonton a editurii Nemira şi cuprinde elemente de istorie, ştiinţe, sport, geografie, literatură, medicină sau chestiuni de cultură generală elementară. Astfel, veţi descoperi cu uimire că tot ceea ce credeaţi că ştiţi este, de fapt, cât se poate de greşit.

„Câte braţe are caracatiţa? Ce culoare au portocalele? Care este cea mai ciudată substanţă cunoscută? Ce efect are alcoolul asupra antibioticelor? Care păsări l-au inspirat pe Darwin să formuleze teoria evoluţiei? Care animal visează cel mai mult? Cum se îmbată elefanţii? Care animal a salvat de la moarte cei mai mulţi oameni? Ce cauzează furnicăturile, înţepăturile şi amorţelile? De ce e bine să nu va atingeţi de alunele oferite la liber în baruri? Din ce e alcătuit praful din casă? Cât cântăreşte un nor?

De ce a fost scos absintul în afară legii? Cine a ucis-o pe Ioana d’Arc? Cât de înalt era Napoleon? Care parte a corpului uman evoluează cel mai rapid? Cum puteţi şti când cuiva îi face plăcere să va vadă? Care e cea mai bună modalitate de a adormi? Care a fost rolul iniţial al cărţilor poştale? Poate ceva să trăiască la nesfârşit?“

Această carte va va îndemna să va întrebaţi de ce mai catadicsim să mergem la şcoală…

„Citiţi-o cu atenţie, micuţilor, căci puterea ignoranţei este uriaşă!“– (Cartea ignoranţei)

Lectură plăcută!

Sursa: bestseller.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *