Actualitate

Casa fostului bașcan al autonomiei Găgăuze, Mihail Formuzal a luat foc

Informația a fost confirmată de Snejana Tucan, ofițerul serviciului de presă al direcției de poliție, potrivit Gagauzinfo.md

„Pe 17 mai, la ora 3 și 25 minute a parvenit un mesaj telefonic despre faptul că în Ceadîr-Lunga, în locuința care aparține lui Mihail Formuzal s-a produs un incendiu. Circumstanțele incidentului se concretizează", a declarat Tucan.

Potrivit ofițerului de presă, despre incendiu a comunicat un localnic născut. Dacă cineva ar fi locuit în casă, incendiul ar fi localizat mai repede, iar prejudiciul ar fi fost mai mic.  

Șeful serviciului de pompieri Ceadîr-Lunga, Serghei Novacilî a declarat că la stingerea incendiului au fost antrenate trei echipaje de pompieri. Focul a fost stins timp de o oră.

„Nimeni nu a avut de suferit, fiindcă casa este pustie, însă prejudiciul material este destul de mare. Acoperișul casei a ars aproape în întregime. Camerele sunt afumate, iar una a ars în totalitate”, a spus pentru Gagauzinfo.MD, Novacilî.

În momentul producerii incendiului nimeni nu se afla în casă. Locuința ex-bașcanului este pustie, deoarece Mihail Formuzal, împreună cu familia s-a stabilit cu traiul în Germania.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *