Social

Casa unui angajat a Delegației UE la Chișinău, jefuită: Din locuință au dispărut 10.000 de euro

O casă din cartierul Telecentru al Capitalei, a fost jefuită de niște persoane necunoscute. Conform canalelor de Telegram, victima ar fi angajată a Delegației UE la Chișinău. Cazul a fost înregistrat în noaptea de 3 martie, iar oamenii legii spun că proprietarii locuinței au solicitat ca informația să nu fie făcută publică, fără a confirma cine sunt păgubiții, relatează Realitatea.md.

Din locuință au dispărut 10.000 de euro. De asemenea, s-au furat și două bunuri de preț, fiecare în valoare de aproximativ 5000 de euro, despre care nu se precizează alte informații.

Astfel, în spațiul public se vehiculează că persoane necunoscute, care purtau cagule, au intrat în locuință, însă acest fapt este infirmat. La fel, ofițerii nu confirmă nici speculațiile precum că doi copii minori ar fi fost martori ai celor întâmplate.

„Nimeni nu a fost amenințat și nici nu a fost aplicată forța fizică, nu a fost văzută absolut nicio persoană care ar fi pătruns în casă, doar a fost depistată lipsa banilor și a bunurilor”, mai precizează oamenii legii.

Polițiștii au acționat prompt și au întreprins toate acțiunile necesare, a comunicat Poliția redacției Realitatea. Ofițerii au obținut deja rezultate în investigație, dar acestea nu pot fi deocamdată făcute publice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *