ActualitateROMÂNIA

Cât de bogat este medicul cu care PSD și PNL vor să câștige Primăria Capitalei? Are nu mai puțin de 25 de conturi bancare

Cătălin Cîrstoiu, medicul cu care PSD şi PNL vor să câştige Primăria Capitalei la alegerile locale din 9 iunie 2024, are nu mai puţin de 25 de conturi bancare, dar şi un salariu pe măsură, ca manager al Spitalului Universitar Bucureşti, informează Antena3 CNN.

Medicul Cătălin Cîrstoiu este profesor universitar, manager al Spitalului Universitar din Bucureşti, începând cu martie 2020. Cîrstoiu este şi finul lui Traian Băsescu.

Managerul Spitalului Universitar deţine o casă în Mogoşoaia, un teren intravilan în Ilfov şi nu mai puţin de 25 de conturi la bănci, în euro, dolari şi lei.

Mai are un apartament în Sectorul 1 de peste 100 de metri pătraţi, dar şi bijuterii în valoare de 150.000 de euro.

Cât despre venituri, Cătălin Cîrstoiu are 11 conturi în euro care însumează 406.997 de euro, zece conturi în lei cu 1.571.544 de lei şi patru conturi în dolari cu o valoare totală de 52.530 de dolari.

Medicul Cătălin Cîrstoiu încasează anual aproape 451.000 de lei de la Spitalul Universitar pentru funcţia de manager.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Sa -si spele banii de la saltea sau sa-si investeasca banii negrii in “societati prietene “carora sa le dea contracte cu dedicatie.
    Asa nu mai are Fiscul ce confisca .

  2. Bună ziua, nu se prea înțelege cum va face față dnul dr atâtor funcții că doar nu este superman… Profesor universitar, manager de spital și primar! Iar o zi are 24 de ore! Câte ore este primar, profesor și manager într o zi?! Bucureștenii sunt luați cam de proști… Iar primăria capitalei chiar are nevoie de un primar prezent 24 din 24 de ore la câte probleme are!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *