Actualitate

CATASTROFĂ AVIATICĂ // 11 persoane au murit după ce un avion privat s-a prăbușit. Printre victime este și fiica unui miliardar

În urma incidentului aviatic și-au pierdut viaţa unsprezece persoane, inclusiv fiica unui om de afaceri turc, informează agenţia de ştiri Reuters, citat de mediafax.ro. 

Aeronava, care era deţinută de compania omului de afaceri turc Huseyin Basaran, avea la bord trei membri ai echipajului şi opt pasageri, inclusiv fiica proprietarului avionului, care se întorcea de la o petrecere ce a avut loc la Dubai, înainte de nunta ei. După cum notează ziarul Sozcu, Mina Basharan, de 28 de ani, se întorcea din Emiratele Arabe Unite, unde unde şi-a ţinut petrecerea burlăciţelor. Din 2013, tânăra era membră a consiliului de administrație al holdingului, fiind pregătită să ia locul tatălui său în fruntea companiei Bașaran Holding. Mina urma să se mărite la finalul acestei luni şi alături de şapte prietene s-a dus la Dubai, unde au petrecut la un concert al artistei Rita Ora. Într-o ultimă fotografie postată pe contul de Instagram, Mina Başaran apare sâmbătă alături de celelalte şapte prietene, la un hotel din Dubai.

Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvânt al Organizaţiei de Aviaţiei Civilă din Iran, a declarat că avionul s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Shahr-e Kord.

Localnicii care au ajuns la locul incidentului au declarat că nu s-au găsit supravieţuitori, iar epava avionului era în flăcări, a relatat agenţia de ştiri ISNA, citând un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă iraniene. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *