CSI / Rusia

Câteva sute de manifestanţi au protestat la Kiev cerând o acţiune mai hotărâtă a autorităţilor împotriva insurgenţilor proruşi din estul ţării

Potrivit agenţiei Interfax-Ukraine şi site-ului Ukrainskaia Pravda, protestatarii au dat foc la anvelope şi au scandat "Avakov, demisia", referindu-se la ministrul de Interne al Guvernului interimar proeuropean de la Kiev.

Protestatarii reclamă o acţiune mai acţiune mai hotărâtă împotriva separatiştilor proruşi, care au ocupat clădiri publice în mai multe oraşe din estul rusofon al Ucrainei.

Atacuri vizibil coordonate au început încă de sâmbătă în oraşe din estul rusofon al Ucrainei, în special în zona Doneţkului. Bărbaţi în uniformă au fost văzuţi la faţa locului, iar occidentalii au afirmat că este vorba despre o operaţiune condusă de Moscova, care dezminte că ar fi implicată în noile atacuri.

Reamintim că, autorităţile prooccidentale de la Kiev au anunţat lansarea unei "operaţiuni antiteroriste" în estul ţării, însă nu au intervenit până în prezent.

sursa: Mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *