Actualitate

Caz ieșit din comun. Patru inspectori de mediu, bătuți cu bestialitate de un grup de braconieri. O persoană, transportată la spital

În noaptea de miercuri spre joi, patru angajați ai Inspectoratului pentru Protecția Mediului au fost bătuți cu bestialitate de un grup din care făceau parte vreo 20 de braconieri. Anunțul a fost făcut de șeful Inspectoratului, Ion Bulmaga.

Astfel, potrivit șefului Inspectoratului, altercația a avut loc în jurul orei 00:30, în timpul unei operațiuni antibraconaj, planificată de mai mult timp, transmite Jurnal.md.

Inspectorii de mediu, au fost atacați de circa 20 de inși, care aveau în dotare automate, pistoale, precum și arme de vânătoare. Pe lingă faptul că inspectorilor de mediu li s-au zmuls din piept camerele din dotare, aceștia au fost agresați fizic. Unul dintre angajații Inspectoratului a fost transportat la Spitalul de Urgență.

La moment, cazul este cercetat de Inspectoratului de Poliție Buiucani.

„Este un caz fără precedent. Țara trebuie să-și cunoască eroii, iar locul bandiților nu este în libertate”, și-a exprimat indignarea șeful Inspectoratului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *