Social

Caz ieșit din comun pe teritoriul Aeroportului Chișinău: Un pasager care a primit refuz de intrare pe teritoriul R. Moldova a sărit de pe trapa avionului

Un cetățean străin, care nu deținea acte valabile pentru a intra pe teritoriul Republicii Moldova și care a primit refuz de autorizare a trecerii pe teritoriul țării noastre, a sărit de pe trapa avionului. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 03:50, pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău, tranmsite Jurnal.md.

Poliția de frontieră informează că a inițiat controlul pasagerilor de pe ruta „Antalia-Chișinău” nemijlocit la scara aeronavei. Ca urmare a faptului că nu deținea acte valabile și nici nu și-a putut justifica scopul vizitei în Republica Moldova un cetățean a primit refuz de intrare. 

Ca rezultat acesta a sărit de pe trapă.

Imediat, la fața locului a fost chemată o ambulanța și i-a fost acordat primul ajutor medical.

Ulterior, acesta a fost însoțit de un echipaj al Poliției de Frontieră persoana a fost transportată la una din instituțiile medicale din capitală. Din spusele medicilor viața străinului este în afara oricărui pericol.

De asemenea, Poliția de Frontieră mai informează că au fost inițiate cercetări interne în vederea elucidării circumstanțelor producerii acestui caz.

Totodată, pentru încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor, fără a fi respectate regulile de intrare în Republica Moldova, compania aeriană riscă amendă contravențională de până la 300 u.c. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *