Social

Cazul bebelușului care a fost amandonat în scara unui bloc de locuit din Bălți: Ar fi fost recunoscut de asistentul social

Bebelușul de doar opt luni, care a fost abandonat de propria mamă în scara unui bloc de locuit din Bălți, ar fi fost recunoscut de asistentul social.

Asistentul social ar fi spus oamenilor legii că mama e o tânără de 22 de ani, originară din Tiraspol. Mai mult, tatăl copilului nu ar fi trăit împreună cu familia. Actualmente, și el este căutat, transmite Știri.md.

IP Bălți a spus că până acum părinții nu au fost identificați. Dar, poliția va reveni pe parcurs cu detalii.

Menționăm că copilul încă se află la spital. La data internării, el a fost diagnosticat cu malnutriție, bronșită și era suspect la pneumonie.

Vă amintim că un bebeluș a fost abandonat în scara unui bloc de locuit din Bălți. Poliția a fost sesizată despre acest incident în data de 3 decembrie. Micuțul, care ar avea doar opt luni, a fost abandonat de propria mamă. Alături de el, oamenii legii au găsit și un bilețel în care femeia a scris că nu are cu ce-și întreține fiul. I-a lăsat doar câteva hăinuțe și lapte, după care a fugit într-o direcție necunoscută, notează Nordnews.

Pentru fapta sa, tânăra riscă amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la doi ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *