Justiție

Cazul minorei lovite mortal la Fălești: Aceasta riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare

Procurorii anunță că, cauza penală în privința tinerei care a tamponat mortal o fetiță din Fălești, a fost expediată în instanța de judecată, scrie Realitatea.md.

Vă amintim că accidentul s-a produs vineri, 2 decembrie, în orașul Fălești.

Copila traversa strada cu fratele mai mic, când a fost lovită de o mașină de marca Mitsubishi, care a depășit alte două mașini care staționau la trecerea pentru pietoni.

Astfel, în urma accidentului fetița a fost transportată la Spitalul Raional Fălești, fiind internată în secția reanimare. Pe parcursul zilei de sâmbătă, 3 decembrie, copila s-a stins din viață.

Ulâterior, învinuita și-a recunoscut vina în comiterea infracțiunii imputate.

Procurorii au solicitat ridicarea provizorie a permisului de conducere al învinuitei, măsură preventivă care a fost acceptată de judecătorul de instrucție.

La fel, în privința învinuitei a fost aplicată măsura preventivă obligarea de a nu părăsi țara pe un termen de 60 de zile. Tânăra riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. „Cazul minorei lovite mortal la Fălești: Aceasta riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare”
    Alooo uăi molotovă uăi, luați-vă titlul și băgați-vi-l drept în cur. Cum aia măsii băi deștepților bietul copil mort riscă 7 ani de închisoare??? Aista numai șî numai în limba di stat sî poati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *