Lumea

Ce a descoperit un bărbat care s-a întors pe un teren pe care l-a cumpărat în 1991. I s-a tăiat respirația

Un bărbat din Long Island a dat în judecată o companie de dezvoltare a locuințelor după ce o casă a fost construită pe un teren despre care spune că a fost vândut fără știrea sau consimțământul său. Compania de dezvoltare a spus că și ei au fost înșelați.

Dr. Daniel Kenigsberg deținea din 1991 parcela de teren de aproape jumătate de acru de la 51 Sky Top Terrace, lângă casa sa din copilărie din Fairfield, Connecticut, la doar 25 de mile de New Haven. Tatăl său a cumpărat proprietatea în 1953 cu 5.000 de dolari.

Un prieten l-a avertizat că pe teren se construiește o casă și, în timp ce se afla în oraș din Long Island, s-a oprit la proprietate pentru a vedea dacă este adevărat, a relatat Insider.

Registrele de proprietate din Fairfield County arată că proprietatea a fost vândută către 51 Sky Top Partners LLC pentru 350.000 de dolari în luna octombrie a anului trecut. Kenigsberg spune că nu a avut nimic de-a face cu vânzarea și acum dă în judecată compania pentru nouă capete de acuzare, inclusiv pentru încălcarea proprietății, furt legal și practici comerciale neloiale, potrivit procesului.

Procesul, care a fost intentat la o instanță federală în luna iulie, urmărește să anuleze vânzarea din 2022 și cere daune și despăgubiri de până la 2 milioane de dolari, a relatat CTInsider.

De asemenea, aceasta le ordonă pârâților să “îndepărteze orice structuri și/sau materiale de pe proprietate și să readucă proprietatea în starea în care se afla înainte de încălcarea proprietății de către pârâți”.

Aceasta ar include îndepărtarea casei cu patru dormitoare și 4.000 de metri pătrați care este construită pe proprietate de o firmă de construcții locală afiliată la 51 Sky Top Partners, LLC, a declarat CTInsider. Casa, al cărei preț a fost stabilit la 1,475 milioane de dolari, are o ofertă contingentă, potrivit anunțului său de pe Coldwell Banker. A fost listată în luna martie.

“Sunt supărat că atât de mulți oameni au fost atât de neglijenți încât acest lucru s-ar fi putut întâmpla”, a declarat Kenigsberg pentru CTInsider. “Este mai mult decât odios – este ofensator și greșit”.

Procesul detaliază o afirmație potrivit căreia un Daniel Kenigsberg din Johannesburg a semnat “o împuternicire avocațială evident falsificată pentru a fura proprietăți imobiliare”.

Împuternicirea – în acest caz, dreptul de a semna documente în numele lui Kenigsberg – a fost acordată unui avocat pe nume Anthony Monelli din Trumbull, Connecticut. Monelli a fost numit ca pârât în proces alături de Gina Leto și Greg Bugaj de la 51 Sky Top Partners, LLC, a precizat Insider.

De la depunerea procesului de către Kenigsberg, Leto și Bugaj au ieșit în față spunând că au fost victimele unei înșelăciuni, a relatat CTInsider într-un articol ulterior.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *