CSI / Rusia

Ce a păţit soldatul rus care a primit acceptul soţiei de a viola ucrainence

Soldatul rus căruia soţia i-a permis să violeze femei ucrainene în timpul invaziei a fost luat prizonier. Acesta a fost rănit în luptă şi capturat de armata ucraineană lângă oraşul Izium, regiuna Harkov.

La începutul acestei săptămâni, autorităţile din Kiev au lansat un clip audio al unei conversații între cei doi, care au fost acum identificați drept Roman Bikovski și soția sa Olga Bikovskaia de către Radio Liberty.

Anunţul potrivit căruia soldatul rus a fost luat prizonier a fost făcut fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilia Ponomarev, pe 25 aprilie pe pagina sa de Facebook .

 „Un soldat al armatei ruse din Crimeea, care a fost sunat de soția sa și au discutat despre faptul că, în timp ce viola femei ucrainene, este necesar să se protejeze, a fost luat prizonier de Forțele Armate ale Ucrainei lângă Izium”, a scris acesta.

Soţia i-a permis soldatului să violeze femei ucrainene, dar să nu-i spună şi să se protejeze

În urmă cu două săptămâni, SBU a publicat o interceptare a unei conversații între un soldat rus și soția sa. În înregistrare, femeia este auzită spunându-i bărbatului că are permisiunea de a viola femei ucrainene, atât timp cât nu îi spune și se protejează.

Clipul șocant de 30 de secunde a fost lansat pe 12 aprilie, când președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse că au comis ”sute de violuri”, inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor.

În înregistrare se aude apoi vocea unui bărbat – despre care se crede că este cea a lui Roman Bikovski: „Deci ar trebui să le violez și să nu-ți spun nimic?”, întreabă el, clarificând că femeia îi dă voie. „Da, ca să nu știu nimic”.  ”Chiar pot?”întreabă acesta din nou. „Da, îți permit”, spune ea, chicotind. ”Folosește doar protecție”.

Jurnaliştii de investigaţie de la Radio Liberty au colaborat cu forţele de ordine din Ucraina pentru a urmări telefonul implicat în apel, unul dintre numere fiind urmărit în regiunea Herson. Anchetatorii au descoperit apoi că cele două numere de telefon erau legate de două conturi de pe rețeaua de socializare rusă VKontakte – aparținând lui Roman Bikovski, în vârstă de 27 de ani, și soției sale Olga Bikovskaia – ambii originari din Orel, Rusia, potrivit Obozrevatel

Într-o conversație cu jurnaliștii, soția invadatorului Olga a declarat că acesta ar fi fost rănit și că este tratat la Sevastopol.

Sursa: Observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *