CSI / Rusia

Ce a postat Medvedev de 1 mai: „Ne putem descurca fără ea. Am folosit-o destul de cinic pentru a ne promova obiectivele de propagandă”

Dmitri Medvedev, mâna dreaptă a lui Vladimir Putin în Consiliul de Securitate al Rusiei, a criticat pe pagina de Twitter pentru blocarea unor postări ale sale, admițând însă că și Moscova a folosit rețeaua de socializare pentru „obiective de propagandă”.

Reacția sa, publicată pe Telegram, vine după ce rețeaua deținută de Elon Musk i-a blocat câteva postări, în principal una în care vorbea despre dispariția Ucrainei, scrie Hotnews.ro.

Pe lângă critica la adresa Twitter, postarea fostului președinte rus include obișnuitele atacuri la adresa Ucrainei și Occidentului, plus linii de propagandă privind „pământurile noastre” și „protejarea poporului nostru”.

Ce a scris Dmitri Medvedev pe Telegram:

„Întrebare de la RIA Novosti: ”Ați raportat că ultima dumneavoastră postare pe Twitter a fost blocată. De ce?”

Răspuns: ”Twitter a cedat sub controlul Departamentului de Stat și al hoholilor (termen peiorativ folosit de ruși la adresa ucrainenilor. A făcut același lucru pe care l-a făcut cândva cu Trump.

Ilon (Elon Musk) a eșuat în mod clar în această sarcină, din păcate…. Cu toată seriozitatea, ne putem descurca fără ea. La urma urmei, este doar o rețea socială străină care acționează în interesul establishmentului american.

Am folosit-o destul de cinic pentru a ne promova obiectivele de propagandă.

Sarcina noastră principală este cu totul alta: să provocăm o înfrângere zdrobitoare tuturor dușmanilor noștri – ucrainenii, SUA, lacheii lor din NATO, inclusiv obraznica Polonie, și restul gunoaielor occidentale.

Trebuie să ne recâștigăm în sfârșit toate pământurile noastre. Să ne protejăm pentru totdeauna tot poporul nostru. Să muncim din greu pentru a realiza acest lucru. La mulți ani de 1 Mai tuturor!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *