Sănătate

Ce aliment ne ajută să slăbim rapid și sănătos. Nimeni nu se aștepta la asta

Sportul și o alimentație sănătoasă fac minuni în viața oricărei persoane. Nu numai că ajută la menținerea unei greutăți normale, însă sunt benefice și pentru psihicul nostru. Trăim într-o perioadă extrem de stresantă din cauza pandemiei de coronavirus. Unii oameni au rămas fără locuri de muncă, pe alții i-a afectat negativ lucratul de acasă și, de asemenea, restricțiile impuse de autorități pentru combaterea epidemiei distruge psihicul celor mai slabi de înger.

Ce trebuie să mâncăm pentru a slăbi
Astfel, medicul nutriționist Mihaela Bilic îi ajută pe cei care vor să dea jos kilogramele în plus, dar și pe cei care vor să ducă o viață sănătoasă și să aibă un psihic puternic. Medicul spune că proteinele fac minuni în viața oricărui om, mai ales pentru cei care vor să dea joc kilogramele acumulate.

„Proteinele, prietenele siluetei. Nu există început de an fără o cură de slăbire. Și nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai sățios și mai eficient când vine vorba de “topirea” kilogramelor în plus. Deci carne să fie!”, scrie Mihaela Bilic pe Facebook.

Alimentație sănătoasă, un psihic sănătos
Pe lângă sărbătorile de iarnă, oamenii s-au confruntat cu mai multe situații care le-a afectat stilul de viață. În primul rând, sălile de fitness au fost închise o mare parte din an pentru încetinirea răspândirii virusului. De asemenea, statul în casă și lucratul exclusiv de acasă a dus la punerea câtorva kilograme în plus.

Mai mult, psihologii atrag atenția că dacă nu avem grijă de psihicul nostru, mai ales în această perioadă, putem avea adevărate probleme. De exemplu, în Japonia a crescut rata de sinucideri în timpul pandemiei de coronavirus.

Potrivit OMS, câteva ore de sport intens pe săptămână și o alimentație sănătoasă ne poate ajuta să scăpăm de infecția cu coronavirus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *