Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi bani?

Dacă visezi că găseşti bani este semn că ai ocazia să-ţi încarci bateriile şi să îţi revii după o perioadă în care te-ai simţit lipsit de vlagă şi de energie. Nu ai avut chef de nimeni şi nimic, dar acum vei găsi ceva să te motiveze, ceva ce te va impulsiona să acţionezi mai cu spor.

Dacă visezi că pierzi bani este posibil să pierzi ceva anume valoros şi nu neapărat sume de bani ci compania cuiva, un prieten, un obiect cu o mare valoare sentimentală. În privinţa banilor, există şansa să te cerţi cu cineva din cauza unei moşteniri, iar persoana câştigătoare să fie adversarul tău, nu tu.

Ce înseamnă când visezi bani de aur?
Banii de aur sunt un simbol al dorinţei tale de a strânge avere. La nivel psihologic banii de aur semnifică tendinţa ta de a economisi, de a pune ban cu ban deoparte doar de dragul de a avea un capital substanţial. Cei care visează bani de aur nu sunt nişte oameni cheltuitori şi nici nu vor avea neapărat parte de câştiguri.

Cea mai importantă interpretare se leagă, însă, de comoara ta emoţională. Valorifici anumite persoane sau situaţii din viaţa ta şi investeşti sentimente şi dăruire în relaţia ta cu ele. Dacă visezi bani de aur este posibil să fi investit mult într-o relaţie amoroasă şi acum aştepţi să fii răsplătit cu aceleaşi sentimente. Cei care visează bani de aur pun mare preţ pe relaţiile din viaţa lor, pe prieteni şi familie, însă nu de puţine ori sunt dezamăgiţi de aceştia.

Semnificaţiile visului în care apar bani de aur:
Dorinţa de a strânge avere
Economisire
Agonisirea unui capital substanţial
Tendinţa de a ţine de bani, de a nu-i cheltui pe orice
Pui un preţ mare pe familie, prieten şi partenerul de viaţă
Valorificarea persoanelor dragi din viaţa ta

Ce înseamnă când visezi bani falşi?
Banii falşii reprezintă minciuna şi înşelătoria. Dacă visezi bani falşi este semn că cineva din mediul tău profesional încearcă să te păcălească şi că ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a încheia un parteneriat cu cineva. De regulă, atunci când visăm bani avem şi probleme cu latura financiară şi ultimul gând care ne trece prin cap atunci când punem capul pe pernă, înainte de a adormi, este legat de bilanţul nostru economic. Dacă nu sunt probleme şi nu asta te macină, atunci înseamnă că mintea ta încearcă să-ţi transmită un mesaj pe calea intuiţiei, simţi că cineva te minte, cineva îţi ascunde ceva important dar nu îl poţi da în vileag.

Semnificaţiile visului în care apar bani falşi:
Minciună
Înşelători
Persoane false
Cineva încearcă să te tragă pe sfoară

Dacă visezi că vei câştiga o sumă mare de bani poate fi vorba de un câştig emoţional mai degrabă, decât financiar. Este posibil să te împaci cu cineva din anturajul tău şi să te bucuri foarte tare că s-au încheiat ostilităţile între voi.

Dacă visezi că împrumuţi cu bani pe cineva este semn că simţi nevoia să ajuţi pe cineva şi acum ai ocazia să o faci. Ai şansa de a oferi cuiva ajutorul tău şi a-l motiva să iasă din impas. Este posibil, de asemenea, ca acea persoană să fie dependent de tine din punct de vedere financiar şi dacă refuzi să o ajuti, o faci pentru că îţi doreşti să îi arăţi că se poate descurca şi singură şi că nu ar trebui să mai apeleze la tine. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *