Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi că primești un inel

Dacă visezi că ai găsit un inel, înseamnă că vei întâlni cât de curând o persoană de care ai putea să te îndrăgostești. Dacă inelul din visul tău este mare, acesta poate fi asociat cu influența familiei, care ar putea avea un efect pozitiv asupra ta. De asemenea, dacă inelul din visul tău are o piatră prețioasă, s-ar putea ca în următoarea perioadă să ai parte de evenimente fericite, notează stiridinlume.ro.

Ce semnificație are inelul în vis
Dacă inelul pe care l-ai visat este din aur, atunci viața ta va fi una liniștită și frumoasă, însă nu vei avea situația financiară pe care ți-o dorești. Cu toate acestea, nu totul se rezumă la bani.

Dacă visezi că cumperi un inel înseamnă că vei avea parte de o viață liniștită. De asemenea, primirea unui inel cadou promite succes în afaceri (pentru fete înseamnă o relație stabilă și puternică alesul inimii).

Semnificații negative ale inelului în vis
Dacă visezi că ai cumpărat un inel, dar nu s-a potrivit, acesta nu este un semn foarte bun. Înseamnă că deciziile pe care le-ați luat au fost incorecte și acest lucru poate cauza probleme viitoare. Acest vis poate însemna și neînțelegeri cu persoana iubită. Încercarea de a alege un inel pentru o lungă perioadă de timp arată o mulțime de îndoieli morale în realitate. Te vei gândi care este cea mai bună alegere pentru tine și s-ar putea să ai nevoie de ajutor de la cineva mai experimentat.

Pierderea inelului poate arăta o despărțire sau oportunități ratate în alte zone. De asemenea, problemele din viața personală și de afaceri sunt semnalate de un inel rupt. În plus, un astfel de vis te poate avertiza despre trădarea prietenilor.

Dacă visezi că primești în dar un inel, înseamnă că ai putea să te cerți cu persoana iubită. De asemenea, acest vis mai poate arăta că ai dubii cu privire la fidelitatea partenerului tău de viață, iar asta va atrage unele neplăceri.

În cazul în care inelul te strânge în vis, înseamnă că vei pierde o sumă de bani, îți vei face datorii sau vei cheltui niște bani pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *