Politică

Ce minciuni spunea Dodon anul trecut: PSRM nu va face coaliție cu „oamenii lui Plahotniuc și ai lui Șor”. Prefer să facem anticipate

Igor Dodon nu a fost uimit de decizia anunțată de Partidul ȘOR. Dimpotrivă, i-a propus și liderei PAS, Maia Sandu, să se alăture blocului anti-guvernamental.

„A tunat și i-a adunat. Acum e clar cine cu cine? Trebuie și Maia, doamna Sandu, come on, iată partenerii. Vă duceți cu Plahotniuc, good luck, eu știu că voi acolo cu Harvard, vorbesc cu voi în engleză, altfel nu înțelegeți. Vreți să vă duceți cu pațanii ăștia? Nu aveți decât. Nu era clar cine e Șor? Cine e Candu? Acesta e grupul lui Plahotniuc. Vreo 18-20 deputați în Parlament îl reprezintă pe Plahotniuc și pe Șor, vreți în acest grup, domnul Năstase, doamna Maia Sandu? Succese”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, acesta a dat asigurări că PSRM nu va face coaliție cu noul bloc format: „Eu cu ăștia nu am ce face. Chiar dacă acum se schimbă, nu este majoritate parlamentară, și vine acest grup la PSRM și spune: Noi suntem 20, voi sunteți 37, împreună avem 57, susținem Guvernul și mergem înainte… Пошли вы в баню. La anticipate, nu rămân din voi nici рожки nici ножки”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *