Horoscop

Horoscop 22 septembrie 2023. Încercați să priviți lucrurile în mod realist

Ne așteptăm la o lună septembrie relativ calmă, deși nu fără surprize în prima jumătate a lunii.

Evenimentele se dezvoltă destul de lent, așa că există posibilitatea de a ne pregăti, de a ne obișnui cu ceea ce se întâmplă în țară și în lume. Oamenii sunt mai îngrijorați de disconfortul din viața de zi cu zi, se pot îngrijora mai des de problemele de sănătate.

La începutul lunii septembrie, este posibil să existe derapaje serioase în punerea în aplicare a planurilor, poate că cineva va încerca în mod deliberat să intervină, să înșele, să ia ceva. Acest fond energetic din perioada 1 – 5 septembrie este creat de două planete staționare, Jupiter și Venus, care se află în semne conflictuale. Este o perioadă de stagnare în afaceri, în producție, în viața socială, în sfera financiară. Jupiter devine retrograd pe 5 septembrie, iar Venus iese din retrogradare.

Din 4 – 5 septembrie va fi puțin mai ușor, dar totuși, nu trebuie să vă grăbiți să finalizați toate sarcinile deodată, deoarece perioada de retrogradare a lui Mercur continuă. Această perioadă poate fi folosită pentru odihnă, dacă nu ați reușit să plecați în vacanță în vară. De asemenea, planeta activității, a dinamicii și a războiului – Marte – se deplasează prin semnul Balanței pe tot parcursul lunii septembrie, ceea ce nu este favorabil mișcării intenționate și rezolvării rapide a problemelor.

Pe 4 septembrie, Mercur retro se află în aspect armonios cu Jupiter. Această interacțiune este favorabilă călătoriilor scurte și lungi, călătoriilor de afaceri, consultanței juridice, cercetărilor aprofundate la scară largă, căutării de ajutor și protecție.

Pe 6 septembrie, Soarele și Mercur retro se află în conjuncție, ceea ce înseamnă că începe un nou ciclu al lui Mercur, legat de cunoașterea de sine și de comunicarea cu ceilalți. Din această zi vine o nouă înțelegere a realității. Intrăm într-o nouă perioadă de experiențe, impresii și gânduri care va dura aproximativ 4 luni. Mercur aduce în discuție și teme legate de relația cu rudele, actele, învățarea, călătoriile și mutările. Această planetă reprezintă gândirea și inteligența și încurajează folosirea activității intelectuale, spre deosebire de viziunea instinctivă asupra lumii.

Pe 8 septembrie, Jupiter și Soarele interacționează armonios, umplând ziua de lumină, pozitivitate și energie creativă. În această zi este mai ușor să atragi atenția celorlalți, să îi molipsești pe ceilalți cu interesul și optimismul tău, să conduci. Publicitatea, activitățile didactice și sociale, demonstrarea lucrărilor dvs. vor avea succes.

Pe 15 septembrie, Luna Nouă în Fecioară se află în aspect armonios cu retro-Uranus. Și Mercur este staționar în această zi, cu o inversare în mișcare directă. O ocazie minunată de a ieși din cercul vicios al iluziei, de a vă reînnoi și purifica sufletul. Raționamentul ia locul sentimentelor și emoțiilor, permițându-vă să sistematizați procesele actuale și să construiți structuri logice.

Mercur este direct din 16 septembrie până în 13 decembrie. În a doua jumătate a lunii, există mai multe oportunități de a schimba situațiile în bine și de a transforma ceea ce te împiedică să mergi înainte cu încredere. Soarele și Uranus retroactiv într-un aspect armonios favorizează crearea a ceva nou și progresiv. Oamenii manifestă mai mult interes pentru viața socială, se străduiesc să găsească adevărul și dovada justeței punctului lor de vedere. Poate exista o stare de spirit revoluționară în societate, iar adevărul brusc despre ceva important pentru mulți oameni poate provoca o reacție vie în rețelele sociale și în mass-media.

Pe 17 septembrie, Jupiter retro Jupiter în aspect dur cu Venus în Leu este o zi dificilă și conflictuală, când percepțiile asupra realității sunt distorsionate. Există o tendință de risipă, cheltuieli pripite, nemulțumire în relațiile amoroase din cauza pretențiilor exagerate față de partener. Există dificultăți în relațiile sociale, oamenii sunt mai predispuși să încerce să se folosească unii de alții în scopuri egoiste. Percepție 19 septembrie opoziție Soare – retro Neptun, deci este inutil să cauți logica în ceea ce se întâmplă. Fiți foarte atenți la tot ce este nou care intră în viața dvs. Este mai bine să nu-ți etalezi planurile, ci să-ți vezi liniștit de treabă. Oamenii creativi își pot pierde inspirația, iar persoanele predispuse la depresie se pot afla la limita capacității lor mentale. Există un risc crescut de a vă afla într-o situație neplăcută, puteți cădea cu ușurință în scheme frauduloase sau sub influența altora.

Pe 21 septembrie, Soarele și Pluto retro se află într-o conjuncție armonioasă, iar acest lucru ajută la realizarea unor transformări constructive în viață. Este o zi favorabilă afacerilor financiare, activităților profesionale și pașilor concreți în sfera socială în mai multe direcții. Capacitatea de muncă crește, iar conștiința devine clară, astfel încât poți aborda cele mai dificile sarcini în această zi.

Între 24 și 29 septembrie, între Venus și Marte se formează un sextil (aspect armonios), dar aspectul exact nu se produce niciodată. Acest lucru se poate manifesta ca o așteptare a ceva bun, luminos și pozitiv, dar, din întâmplare, evenimentul dorit este anulat. Acest lucru este valabil mai ales în relațiile de dragoste și de afaceri, recompensele monetare. Cu toate acestea, în aceste zile starea de spirit se îmbunătățește, dar pentru a evita dezamăgirea, încercați să priviți lucrurile în mod realist. Lucrurile se vor întâmpla, dar nu acum.

Pe 25 septembrie, Jupiter retro în aspect armonios cu Mercur creează condițiile necesare pentru finalizarea unor chestiuni importante. Problemele legate de documente sunt rezolvate, iar noi oportunități se deschid. Miza este ridicată, ceea ce sugerează că a sosit momentul să abordați probleme strategice globale. Oamenii raționali își dau seama că sunt necesare negocieri și întâlniri privind problemele acumulate.

29 septembrie Luna Plină în Berbec. Concentrarea energiei înflăcărate ajută să “spargi” situația, să ți-o realizezi pe a ta, să obții ceea ce îți dorești. În același timp, nu trebuie să vă bazați pe alte persoane sau pe aprobarea lor pentru acțiunile dumneavoastră, laudele din adresa dumneavoastră. Toată lumea este concentrată pe sine și pe propriile interese. Aspectul tensionat al lui Uranus retrograd și al lui Venus în această zi poate aduce schimbări negative în sfera relațiilor. Dintr-o dată se poate găsi într-o poziție incomodă în public. Dificultățile apar din cauza devalorizării importanței partenerului, a încercărilor de manipulare.

Luna se încheie cu un aspect armonios între Uranus retro și Mercur pe 30 septembrie. Este o zi bună pentru autodepășire, realizarea talentelor tale, muncă intelectuală activă. Tot ceea ce este original și non-standard este binevenit, apare brusc o claritate neașteptată asupra celor mai complexe subiecte. Apar idei noi, care se transformă rapid și ușor în realitate.

Septembrie 2023 oferă o mare oportunitate de a scăpa de obligații și circumstanțe constrângătoare. Este mai ușor să faci o descoperire în anumite sfere și să faci în sfârșit ceea ce ai visat de mult timp, dar nu a funcționat. La începutul lunii nu este ușor să faci față unui disconfort psihologic, dar treptat fondul energetic general se nivelează și luna septembrie va fi amintită mai ales de momente pozitive.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *