Horoscop

Ce ne rezervă astrele: Horoscop pentru luna aprilie 2023

Aprilie este o perioadă interesantă și importantă, “luna Afroditei”. Începe cu interacțiuni planetare armonioase ale lui Marte și Saturn, ceea ce ajută persoana conștientă și disciplinată să meargă înainte.

Un moment bun pentru a schimba structural lucrurile din interior. Evenimentele din plan extern – politică, finanțe, relații internaționale – sunt mai clare și mai pozitive decât în lunile precedente, spune astrologul Marina Skadi.

Între 20 aprilie și 5 mai este un coridor al eclipselor, așa că încercați să faceți cât mai multe lucruri în prima și a doua decadă a lunii aprilie. Pentru a vă motiva să acționați, va trebui să vă dedicați timp introspecției. În primul rând, stabilește că obiectivul pe care ți l-ai stabilit este al tău. Indiferent de dorința dumneavoastră, faceți ceea ce este necesar și când este necesar. Acest lucru va duce la o întărire constantă a autodisciplinei și vă va ajuta să renunțați la căutarea de scuze. Așa cum spunea Goethe: “Înainte ca totul să fie ușor, totul pare greu la început”.

Aprilie (lat. Aprilis: “deschidere”, “încălzită de soare”), numită după zeița Venus (Afrodita). Luna plină în Balanță va avea loc pe 6 aprilie, la ora 07:34, ora Moldovei. Acest semn zodiacal este guvernat de Venus și va fi în general favorabil sferei relațiilor. Cu toate acestea, tranzitul lui Marte prin Rac creează un fundal emoțional-psihologic agitat, așa că trebuie să fii foarte prudent cu conversațiile și acțiunile tale. Aceste recomandări sunt valabile pe tot parcursul lunii lunare.

Mercur intră în Taur pe 3 aprilie, la ora 19:22, și devine retrograd din 21 aprilie. Taurul este un semn de pământ, măsurat și încăpățânat. Mercur combinat cu aceste energii se manifestă în consecință, adică cu o oarecare letargie și conservatorism. În această perioadă, gândirea oamenilor se mută spre lumea materială și deciziile sunt gândite și analizate.

Pe 5 aprilie, aspectul armonios Mercur-Saturn favorizează negocierile constructive, afacerile de vânzare și cumpărare, rezolvarea diverselor probleme și a documentelor atunci când se adresează agențiilor guvernamentale și altor organisme oficiale. O zi bună pentru a pune bazele, a găsi resursele necesare cu perspectiva de a construi ceva pe termen lung și util.

Pe 7 aprilie, aspectul armonios Venus-Neptun favorizează relațiile amoroase, activitățile creative, vizitele la estetician, coafor, stilist. Este o zi bună pentru a-ți actualiza garderoba sau pentru a face un cadou unei persoane dragi.

Pe 8 aprilie, aspectul armonios Mercur-Marte dă putere de gândire, energie și perspicacitate în afaceri. O zi bună pentru autoperfecționare, pentru a face planuri, a stabili obiective, a discuta chestiuni de afaceri, a distribui profiturile, a planifica cheltuielile. Primele rezultate ale muncii depuse sunt vizibile, munca în echipă este bună.

Pe 11 aprilie, la ora 07:47, Venus intră în Gemeni și face un aspect armonios cu Pluton în Vărsător, ceea ce va fi foarte benefic pentru relațiile personale și de prietenie, precum și pentru sfera financiară. O zi a transformărilor fericite, a noilor minuni și a transformărilor ușoare. Moment potrivit (11 și 12 aprilie) pentru evenimente de formare, conferințe, discursuri în fața unui public.

Trigonul de aer Venus-Pluton va crea un cadru special, când vor apărea idei originale, se vor deschide uși închise anterior, oamenii vor fi deschiși la comunicare și se vor crea noi comunități. Un aspect puternic, influența sa favorabilă se extinde până a doua zi. De asemenea, conjuncția dintre Soare și Jupiter în Berbec întărește potențialul pozitiv al acestor două zile, 11 și 12 aprilie. Relațiile cu străinii, căutarea de ajutor și protecție, rezolvarea problemelor juridice se vor desfășura în cel mai bun mod posibil și fără prea multe probleme. Nu rata șansa de a-ți îmbunătăți situația actuală, profită de oportunitățile acestei perioade.

Pe 13 aprilie, punctul karmic luminos, Luna Albă (Selene), va tranzita în Berbec până pe 13 noiembrie 2023. Acest tranzit îi va ajuta pe avocați, pe războinicii luminii și ai binelui, pe toți cei care luptă pentru drepturile și libertățile lor. Îngerul Păzitor va fi acolo și în lupta împotriva agresorului VSU va atinge toate obiectivele. Ucraina va învinge cu siguranță, iar teritoriile ocupate vor fi eliberate în următoarele luni.

A doua jumătate a lunii aprilie este destul de provocatoare și neliniștitoare, cu un fundal general radical diferit față de prima jumătate a lunii. Pe 14 aprilie, Venus și Saturn se află în aspect dur – o zi cu obstacole în afaceri, probleme în viața personală și la serviciu, apariția unor factori limitativi neașteptați. Din această zi și până pe 6 mai trebuie să fii pregătit pentru diverse răsturnări de situație.

Pe 20 aprilie, eclipsa de Soare (a doua Lună Nouă din aprilie 2023) în Berbec, la ora 07:16, va deschide un coridor de eclipse, care se va încheia cu o eclipsă de Lună în Scorpion, la ora 20:23, pe 5 mai. Eclipsele în semne de foc prevestește adesea și conflicte noi și fierbinți. Semnul Berbecului este asociat cu războaiele, iar în aprilie-mai 2023 se produce un fel de resetare pe această temă, caracterul și prioritățile se schimbă și apar noi obiective. La ora 11:14, Soarele intră în Taur, în timpul zilei Mercur este staționar cu o întoarcere retrogradă. O zi luminoasă și bogată din punct de vedere astrologic va afecta viața tuturor, fără excepție. Ce fel de schimbare va aduce o anumită persoană depinde de horoscopul personal.

Din 21 aprilie până pe 16 mai, perioada de Mercur retrograd în Taur va încetini toate procesele legate de bani, proprietăți și documente. Nu este un moment bun pentru a face afaceri profitabile, așa că fie încercați să vă faceți cele mai importante afaceri în prima jumătate a lunii aprilie, fie amânați-le până după ce coridorul eclipsei se termină în mai. Pentru că Mercur era pe cale să se conjuge cu Uranus, dar aspectul exact nu s-a materializat niciodată, proiecte aparent promițătoare pot fi anulate. Cu toate acestea nu te simți prea rău dacă în lunile anterioare lucrurile au mers conform planului și ar fi trebuit să meargă, dar, din orice motiv, nu a fost așa. Va exista încă o oportunitate de a reveni asupra acestui aspect la începutul lunii iunie 2023.

Aspectul armonios al lui Mercur și Marte retro pe 24 aprilie vă poate reaminti de lucruri care au fost importante la începutul lunii aprilie. S-ar putea să trebuiască să vă întoarceți la ele și să finalizați ceva, să corectați greșeli sau să vă revizuiți planul de lucru.

Pe 25 aprilie este un aspect armonios al Soarelui și al lui Saturn, cu Luceafărul zilei, principiul însuși al vieții – Soarele în conjuncție cu nodul lunar al viitorului. O zi puternică din punct de vedere energetic, care îi obligă pe mulți oameni să facă o reevaluare a valorilor, să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Sunt posibile transformări majore la nivelul șefilor de stat și de guvern, cu noutăți în economia internațională și pe piețele financiare.

Pe 29 și 30 aprilie, Uranus și Marte se află într-un aspect armonios care te ajută să dezvolți noi obiceiuri ușor de trăit și să obții rezultatele dorite. Nu uita că nu poți ajunge la un viitor luminos de pe canapea! Și nu poți merge înainte cu capul întors pe dos! Tinerețea și progresul înving întotdeauna în lupta cu vechiul și noul! Așadar, lasă în acest coridor al eclipsei ceea ce și-a depășit utilitatea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *