CSI / RusiaExterne

Ce ordin a primit Kadîrov de la Șoigu. Cecenul a mers la Moscova să afle ce urmează în Ucraina

Vineri, liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, s-a întâlnit la Moscova cu ministrul apărării din Rusia, Serghei Șoigu, apoi a spus că a primit un ordin clar de la acesta, într-o postare pe Telegram preluată de presa rusă.

„Problemele desfășurării unei operațiuni speciale de denazificare și demilitarizare în Ucraina și alte modalități de interacțiune au fost discutate de ministrul rus al apărării Serghei Șoigu și liderul cecen Ramzan Kadyrov pe 3 iunie la Moscova”, scrie EurAsia Daily.

„Serghei Kujughetoviciv (Șoigu n.red.) a identificat noi sarcini care implică îmbunătățirea tacticilor în perioada următoare. Măsurile luate vor face posibilă creșterea semnificativă a eficacității manevrelor ofensive, ceea ce contribuie la desfășurarea operațiunii speciale într-un ritm mai rapid. Ministrul a ținut, de asemenea, să transmită cuvinte sincere de mulțumire luptătorilor noștri pentru contribuția lor semnificativă la lupta împotriva formațiunilor naționaliste și a Bandera”, a declarat Kadîrov, după întâlnire.

De asemenea, acesta și-a exprimat încrederea că interacțiunea pe câmpul de luptă va crește semnificativ eficiența rezolvării sarcinilor stabilite de comandantul șef suprem.

Kadîrov se află la Moscova într-o vizită de lucru, pe 2 iunie s-a întâlnit cu noul șef al Ministerului Situațiilor de Urgență, Alexander Kurenkov, iar apoi cu șeful administrației prezidențiale ruse, Anton Vaino. Au fost discutate atât războiul din Ucraina, cât și dezvoltarea Ceceniei.

Sursa: Libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Doi kriminali, cu al 3-lea, Putler în frunte !
    N.B.
    Poate au un sfârșit. Va veni timpul și veți vizita … Haga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *