Social

Ce pedeapsă cer procurorii pentru Gheorghe Begu care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără ambele picioare

Procurorii cer o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, în penitenciar de tip deschis, pentru șoferul Gheorghe Begu, care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare, acestea fiindu-i amputate în urma unui accident grav. De asemenea, procurorii solicită ca șoferului să-i fie anulat dreptul de a conduce mijloace de transport, precum și încasarea de la acesta a unui prejudiciu de 6,2 milioane de lei. Avocatul lui Begu cere suspendarea condiţionată a executării pedepsei de către clientul său, transmite Publika.md.

În cadrul ședinței de luni, 3 aprilie, magistrații au menținut decizia de aplicare a sechestrului pe o parte din bunurile pe care le deţine Gheorghe Begu. Este vorba de două maşini, estimate de experţi la aproximativ un milion de lei.

Decizia în cazul lui Begu va fi pronunţată în 3 mai, atunci când urmeaz să aibă loc următoarea şedinţă de judecată.

Vă amintim că tragicul accident a avut loc pe 6 februarie. Marcela, în vârstă de 26 de ani, era pasager într-o maşină care a fost lovită de un alt vehicul pe viaduct. Tânăra a ieşit din automobil să plaseze semnalizatorul şi în acel moment a fost lovită, din spate, de automobilul la volanul căruia se afla bărbatul în vârstă de 37 de ani.

Potrivit Procuraturii Generale (PG), învinuitul circula cu o viteza de 60-70 de km pe oră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *