Horoscop

Ce prezic astrele: Horoscopul pentru perioada 11-17 martie 2024

Săptămâna va fi marcată de schimbări pozitive în relațiile personale și de afaceri sau, cel puțin, nu va aduce noi șocuri. Circumstanțele din această perioadă creează un anumit tip de claritate în spațiul înconjurător, vă permit să obțineți poziții financiare stabile.

Pe 11 martie, Venus intră în semnul Peștilor, unde are statut de exaltare. Este un moment bun pentru a vă relaxa, a face lucrurile preferate, a fi singuri cu voi înșivă și a pune totul pe “rafturi”. Un moment bun pentru persoanele singure care nu și-au găsit încă un cuplu. Întâlnirile din această perioadă pot provoca sentimente profunde și îți pot schimba complet viața. Îndrăgostiții pot intra într-o nouă fază a relației lor, mai puțin conflictuală și mai stabilă.

Pe 17 martie, Soarele în conjuncție cu Neptun va aduce inspirație și vă va da noi forțe pentru o muncă creativă fructuoasă. Cu toate acestea, nu-ți supraestima abilitățile și nu-ți face publicitate acțiunilor tale până nu obții rezultate! Cei care se ocupă de industria frumuseții, artă, IT-sfera vor avea parte și de oferte favorabile. Dacă stagnați într-un singur loc, este indicat să mergeți la cursuri de formare sau să vă schimbați radical profesia.

Berbec
Antreprenorii și managerii din mediul privat vor avea cele mai grele momente în această perioadă. Este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui partener sau al unui potențial partener. Țineți cont de faptul că va trebui să cedați în unele probleme. Alegeți doar persoane testate în timp, deoarece provocați invidie ascunsă la mulți dintre cei din jur. Atunci când semnați contracte, consultați-vă cu avocații. Angajații sunt sfătuiți de astre – dacă nu sunteți mulțumit de veniturile pe care le aveți, acum este momentul să scrieți un CV și să vă înscrieți la un interviu.

Taur
Sunt posibile venituri din tranzacții imobiliare, investiții, servicii de diverse feluri. Dacă ai anumite abilități, ia în considerare o activitate independentă pentru a te dezvolta independent de angajator. Ai o mulțime de idei grozave – este timpul să le transformi în realitate. La sfârșitul lunii, este posibilă o călătorie de afaceri (dacă este în străinătate, este o șansă norocoasă), care va aduce venituri suplimentare. Viața personală și, mai ales, cea de familie, pare mai calmă ca niciodată.

Gemeni
Corpul tău este practic invulnerabil – profită de energia sporită pentru a face cât mai multe lucruri. Soții prietenoși depășesc împreună obstacolele dificile legate de îmbunătățirea casei, iar de data aceasta contribuția financiară și morală a unei persoane dragi va fi foarte tangibilă. Cu toate acestea, există o mare incertitudine: nu este clar unde vă vor duce sentimentele. Abia în a treia decadă a lunii martie va deveni clar că există încă un potențial de schimbare pozitivă.

Rac
O perioadă de consolidare a poziției pe fronturile sociale. Va trebui să depuneți mult efort, dar rezultatul va fi impresionant. Nu vă așteptați la stabilitate în sfera monetară la începutul săptămânii, dar puteți conta pe bucățica de pâine și unt. Dacă dispuneți de fonduri, cea mai bună investiție va fi în active tradiționale – metale prețioase și bunuri imobiliare. Situația din viața personală poate părea ambiguă. Multe familii sunt ocupate cu reparații, îmbunătățiri ale locuinței, diverse operațiuni cu proprietăți imobiliare.

Fecioară
Luptați pentru înălțimi profesionale, iar cantitatea de efort va fi inegală, așa că încetiniți și amânați noile demersuri. Nu veți avea încă succes, dar poziția dvs. în serviciu este stabilă și vă permite să aveți un venit stabil. Bârfele colegilor nu-ți vor afecta reputația, ci doar vor atrage atenția asupra persoanei tale. Antreprenorii individuali trebuie să caute noi modalități de a-și promova activitățile. Deschiderea unei filiale într-un alt oraș vă va ajuta să vă extindeți sfera de influență pe piață.

Balanță
Promovarea în rândul angajaților dumneavoastră este posibilă dacă vă faceți curaj să cereți o promovare. Puteți fi siguri că superiorii vă vor recunoaște toate meritele și sârguința. Dacă nu aveți un loc de muncă, acceptați orice job part-time pentru a vă arăta abilitățile și pentru a găsi noi clienți. În timpul săptămânii poți face multe pentru a-ți îmbunătăți viața, dar pe acest drum dificil poți întâlni multe obstacole. De exemplu, soții pot avea păreri diferite cu privire la împărțirea bugetului, așa că pot apărea conflicte pe acest teren.

Scorpion

Este posibil să existe probleme cu autoritățile de inspecție. Este posibil să existe unele neînțelegeri cu părinții sau cu membrii vârstnici ai familiei. Relațiile cu rudele îndepărtate se vor intensifica. Este probabilă o călătorie pe tărâmuri îndepărtate de dragul întâlnirii cu persoane dragi sau cu parteneri de afaceri. Orice deplasare (începutul unei călătorii) din această săptămână va fi un succes. Pentru întărirea organismului, este important să iei preparate vitaminice și să faci sport, cel puțin într-o cantitate minimă.

Săgetător
Finanțele vor fi stabile, banii vor veni ușor și pe neașteptate din diverse surse. Lasă viața să aibă grijă de tine, nu te preocupa cum să câștigi – naturalețea și calitățile tale de lider atrag fluxul de bani. Sâmbătă-duminică se vor înregistra cheltuieli mari, dar și veniturile vor crește simțitor pe parcursul săptămânii. În relațiile personale, lucrurile nu sunt atât de simple și clare pe cât ai vrea să fie. Sentimentele sunt nestatornice și extrem de instabile, ele pot dispărea în cel mai neașteptat moment.

Capricorn
Respectă regulile de circulație, nu sunt recomandate călătoriile lungi. Merită să faceți ordine între ceea ce vă doriți și ceea ce nu vă doriți. În primul rând, acest lucru este valabil pentru îndrăgostiții a căror poveste de dragoste a început nu cu mult timp în urmă. După un început furtunos urmează înțelegerea a ceea ce se întâmplă. Acest proces este natural și poate fi experimentat. Oamenii care sunt stabili și orientați spre familie pot să-i mulțumească pe cei dragi cu o surpriză plăcută, de exemplu, să meargă într-un tur comun sau să găsească timp pentru o cină romantică la lumina lumânărilor.

Vărsător
Cel mai important lucru acum este realizarea creativă, cariera, urcarea în Olimp. Așadar, ascultă-ți intuiția, generează idei noi. Nu vă fie teamă să luați inițiativa – multă lume vă va asculta sfaturile! Acum îți lipsește catastrofal timpul pentru romantism și pentru crearea unor relații puternice, din cauza ambițiilor de carieră. Orice lucru mărunt ar putea fi un motiv de despărțire – răbdarea ta se epuizează pentru că ai avut multe neînțelegeri în trecut care nu au fost rezolvate.

Pești
Cariera ta va urca în sus, dar va trebui să muncești din greu în viitoarea urcare abruptă. Succesul îi așteaptă pe medici, economiști, bancheri, avocați și pe antreprenorii aspiranți care au deschis recent o afacere. Rutina zilnică este o mare povară, dar fără ea nu veți putea realiza proiecte de anvergură. Dar nu vor exista opreliști în creativitate. Este posibil să obțineți un contract profitabil. Nu vă întristați, ci observați cu calm ceea ce se întâmplă. Dacă vă îndrăgostiți, dați-i o șansă, în ciuda dezamăgirilor din trecut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *