Timpul Liber

Ce puteți face astăzi?

Uniunea Artiştilor Plastici din Moldova invită la o expoziţie de artă contemporană „Salonul de primăvară”, care va avea loc în incinta galeriei „Constantin Brâncuşi”. Expoziţia reuneşte 175 de lucrări ale artiştilor în pictură, grafică, arte decorative, sculptură și este o tradiţie respectată de artiştii plastici de mai multe decenii. Varietatea lucrărilor, explozia culorilor, entuziasmul artiştilor sunt atractive și pentru artiștii din afara țării. Astfel, la eveniment şi-au anunţat deja prezenţa artişti din 35 de ţări.

„Quiz Night Quest”

Sunteți invitați să veniți cu prietenii, colegii de muncă sau familia și să formați o echipă nouă, de maximum șase persoane, în cadrul Quiz Night Quest, un concurs petrecut în șase runde, fiecare fiind alcătuită din 12 întrebări. Rundele sunt limitate în timp. Obiectivul jucătorilor este să răspundă la întrebări și să acumuleze maximum de răspunsuri corecte, apreciate cu un anumit număr de puncte. Acest joc, având loc într-o cafenea, se bucură de mare succes. Tematicile acestor jocuri sunt diverse – de la chimie, fizică, biologie până la film, muzică și literatură.
Cei care doresc să se culturalizeze, să cunoască oameni noi și să se distreze în același timp, trebuie să se înregistreze în prealabil pe site-ul cq.md sau la fața locului de la 18.45 până la 19.15. Taxa de participare este de 250 lei de echipă. Jocul începe la ora 20.00 și va avea loc în Cinema Cafe, str. Studenților 7/5.

Vernisajul Vinului 2013

Degustări și expoziții cu vânzare a peste 100 de vinuri alb, roşu și rosé, târg de obiecte handmade cu vânzare, concurs cu premii, pe fundalul unei reprezentații de muzică live în interpretarea Ansamblului „Suisse”, vă așteaptă astăzi, la ediția a IV-a a Vernisajului Vinului.
Programul de muzică live va include folclor liric de altădată. Ansamblul „Suisse” este format din instrumentişti virtuozi care-au colindat întreaga lume și au revenit la perioada de glorie a muzicii româneşti, și anume, cea interbelică. Ei vor readuce în Vernisajul Vinului stilul şi măiestria muzicii folclorice într-o dimensiune lirică, cu inspiraţie şi personalitate.
Acest eveniment și-a răsfățat oaspeții de fiecare dată cu vinuri de calitate, muzică bună, oameni aleși și o atmosferă de sărbătoare. Vasile Botnaru vă va încânta cu noile sale lucrări pictate cu vin, care reprezintă peisaje rustice din Moldova.
Evenimentul va avea loc în Leogrand Convention Center, la ora 19.00.

Seară cu muzică electronică

Teatrul „Spălătorie” va găzdui astăzi, ora 18.00, un eveniment muzical intitulat „Elektrizare”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *