Sănătate

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci ţelină cu lămâie

ŢELINĂ CU LĂMÂIE PENTRU REDUCEREA COLESTEROLULUI RĂU DIN SÂNGE

Pentru prepararea acestei reţete naturiste ai nevoie de 3 lămâi şi 500 de grame de frunze proaspete de ţelină ori tulpini de ţelină fierte într-un litru de apă.

Ţelină şi lămâia au vitamine esenţiale coagulării sângelui şi ajută la detoxifierea acestuia. Previn depunerea de grăsimi pe artere şi, în acest fel, formarea bolilor de inima.

Fierbe ţelină şi lămâi în apă şi apoi las-o la răcit. Ai grijă că amestecul format să semene cu o pastă şi apoi adaugă combinaţia într-un flacon închis ermetic. Ţelină cu lămâia se consumă înainte de fiecare masă, pe stomacul gol.

1. CEAIUL DE ŢELINĂ PREVINE REUMATISMUL

Ceaiul de ţelină previne şi vindecă reumatismul. Se pun 30 de grame de frunze de ţelină la o jumătate de litru de apă la fiert. Înmoaie-ţi picioarele în acest ceai.

În momentul în care ţii picioarele în ligheanul cu ceai de ţelină asigura-te că apă să nu fie fierbinte deoarece acest lucru provoacă probleme suplimentare circulaţiei.

2. ŢELINĂ PROTEJEAZĂ FICATUL ŞI ESTE UTIL ÎN DIETĂ

Dacă ţii o cură de slăbire, nu uită să consumi ţelină. Această verdeaţă scade zahărul din sânge şi tensiunea arterială şi curată ficatul de toxine.

3. COMBINĂ ŢELINĂ CU MIERE DE ALBINE

Dacă te simţi obosit şi niciun medicament nu îşi mai face efectul, poţi încerca ţelină cu miere de albine. Rade o rădăcina de ţelină şi amestec-o cu două linguriţe de miere.

Ia din acest amestec de 3 ori pe zi pentru că organismul tău să nu se epuizeze foarte repede.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *