Horoscop

Ce semn zodiacal va fi norocos pe 21 septembrie

Puternicul flux de energie cosmică, care va coborî în această zi asupra tuturor fără excepție, trebuie gestionat cu competență și cumpătare. Este necesar să alegi obiectivele de importanță capitală și să-ți direcționezi energiile către ele, amânând pentru mai târziu acele cazuri care pot tolera.

În această perioadă este de asemenea deosebit de nedorită minciuna, chiar dacă este o așa-zisă minciună pentru a salva – a liniști cu ajutorul înșelăciunii nu este totuși posibil nimănui, iar o fisură în relație poate ajunge destul de mult. În general, este recomandabil să urmăm sfatul lui Kant – imperativul categoric – și să îi tratăm pe ceilalți așa cum am dori să ne trateze ei pe noi.

Săgetător
Săgetătorii vor fi neobișnuit de persuasivi în comunicare, așa că vor reuși să convingă de partea lor orice adversar – chiar și pe cei mai intratabili -. Acei reprezentanți ai zodiei, pe agenda cărora se află negocieri – indiferent de natura lor, de afaceri sau personală – ar trebui să le numească în această zi, deoarece vor avea cel mai mare succes. Principalul lucru, ținând cont de propriile interese, să înțeleagă că orice acord implică concesii – bineînțeles, în limitele rațiunii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *