Horoscop

Ce zodii vor avea noroc pe 25 iunie

Acest weekend este potrivit pentru relaxare doar dacă este înțeles ca o distracție activă: nu vă puteți baza să stați fără țintă pe canapea – sau pe plajă. 24 și 25 iunie este o perioadă în care poți atât să acționezi, încercând să atingi un obiectiv, cât și să te bucuri de rezultatele obținute în urma eforturilor anterioare. Cine va avea noroc într-o perioadă atât de interesantă?

Sâmbătă, 24 iunie, trebuie să fii extrem de atent la ceea ce spui – orice cuvânt poate avea o adevărată putere de perforare a blindajului. Orice certuri trebuie evitate, deoarece chiar și neînțelegerile frivole, crescând în mărime ca un bulgăre de zăpadă care se rostogolește pe munte, vor duce la un conflict serios, a cărui rezolvare va fi dificilă, iar în unele cazuri imposibilă. Orice muncă va fi încununată de succes, dar ce să faci – treburi profesionale sau casnice – fiecare va trebui să decidă singur, deoarece astrele ne dau libertatea de a alege.

Duminică, 25 iunie, trebuie să fii pregătit pentru un fel de salt calitativ în care tot ceea ce s-a făcut în perioada de viață anterioară își va face efectul. De aceea, este deosebit de important să înțelegi care este calea pe care trebuie să o urmezi în continuare, așa că ziua este favorabilă și pentru a analiza activitățile anterioare și pentru a face planuri de viitor.

Gemeni (22.05 – 21.06)
Gemenii, potrivit astrelor, trebuie să se pregătească pentru o întâlnire întâmplătoare cu cineva care va juca un rol important în viața lor. Principalul lucru este să nu rateze ocazia de a face cunoștință – candidatul la dragoste sau prietenie al reprezentanților semnului ar putea, ca să spunem așa, să nu corespundă idealului lor. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu merită o șansă de a-și arăta partea cea mai bună, care ar trebui să-i fie oferită cu siguranță: puteți fi siguri că va profita de ea.

Leul (23.07-21.08.)
Leii, pe care mândria – sau orgoliul – îi împiedică să ceară ajutorul celor din jur, s-ar putea afla într-o situație dificilă în acest weekend – se pare că locuința lor va avea nevoie urgentă de reparații cosmetice. Însă norocul reprezentanților zodiei este că, dacă doar le vor menționa situația prietenilor, o întreagă “echipă” de constructori va ajunge la ei acasă sau în apartament. Vesela companie va remedia foarte repede toate neajunsurile, iar în timpul rămas va fi posibilă “spălarea” lucrărilor.

Vărsător (21.01 – 18.02).
Astrele Vărsătorului recomandă să petreacă weekendul pregătind prezentarea unui nou proiect, de care depinde și creșterea în carieră, și situația salariilor reprezentanților zodiei. Desigur, cu greu își vor dori să petreacă zilele toride de vară la serviciu, dar, în primul rând, potrivit meteorologilor, vremea va fi rea duminică, iar în al doilea rând, rezultatele prezentării vor duce la faptul că viața lor se va schimba în bine – și nu doar în plan profesional, ci și în plan personal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *