Tendințe

Ce spun pantofii despre tine?

„Cuminţeii”. Pantofii clasici, cu toc mic, sunt perfecţi pentru lucru, pentru un interviu de angajare şi chiar pentru o ieşire în oraş la un suc. Femeile care-i poartă transmit încredere celor din jur, sunt loiale, respectabile şi optimiste.

Stiletto-ul criminal – pantofii cu toc înalt ne cam dau bătături şi… dureri de spate. Specialiştii sunt de părere că astfel de încălţăminte este aleasă de femeile puternice, care nu au nevoie să alerge după cineva (de altfel, nici n-ar putea). Poţi opta pentru o astfel de pereche de pantofi atunci când mergi la o întâlnire de vis.



Purtătoarele de balerini
sunt foarte ambiţioase, diplomate şi îşi fac treaba bine. Experţii spun că aceste femei rezolvă atât problemele prietenilor, cât şi pe ale lor.

Un studiu a descoperit că persoanele care au cumpărat mai mult de trei perechi de pantofi sport pe an au fost cu 61% mai predispuse la a-şi etala calităţi de lider decât cele care nu au cumpărat deloc astfel de încălţăminte. O mică avertizare: aceşti pantofi trebuie schimbaţi cu regularitate, la fiecare şase luni, pentru că îşi pierd abilitatea de a atenua şocurile.

Pantofii cu toc şi platformă sunt pentru fetele care vor să petreacă toata noaptea fără să se trezească a doua zi cu răni la picioare. Sunt deopotrivă confortabili pentru mers şi dans. Pantofii cu platformă spun despre tine că eşti la modă, rămânând totuşi practică.

Când porţi papuci decupaţi şi sandale fără toc, transmiţi celorlalţi că ai o atitudine relaxată, de vacanţă, şi că trăieşti într-un ritm lejer. Ai grijă însă – dacă-i porţi la serviciu, asortaţi la costum, poţi lăsa o impresie greşită.

Silvia Ursu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *