Frumusețe

Ce spune machiajul despre noi

Atrageţi atenţia la clasificarea ce urmează şi veţi vedea cât de bine vă alegeţi tipul de machiaj şi dacă e momentul oportun să vă schimbaţi opţiunea.

Varianta „fără machiaj”

Lipsa machiajului indică mai degrabă o subapreciere a propriei persoane. Pe aceste femei le deranjează feminitatea ca atare şi consideră că bărbaţii le iubesc şi le admiră mai mult decât dacă s-ar folosi de cosmetice. Aşadar nu are niciun rost să cheltuiască banii pe ele.

Machiaj minim (superficial)

Femeile care optează pentru un machiaj minim sunt de regulă mulţumite de propria persoană, destul de închise în sine, apreciază singurătatea. Posedă un simţ analitic foarte bine dezvoltat, fiind gata întotdeauna să accepte compromisuri. Consideră că un bărbat poate fi cucerit mai curând prin calităţile spirituale decât cu ajutorul aspectului fizic.

Machiaj cu accentul pe buze

Un astfel de machiaj trădează faptul că aceste femei adoră să se afle în centrul atenţiei. Sunt fericite în momentul în care nu duc lipsă de nimic, nu suportă singurătatea şi au întotdeauna în preajmă o mulţime de admiratori. Sunt emotive, sensibile şi sentimentale.

Machiaj cu accentul pe ochi

Aceste femei sunt atente şi foarte perceptive. Nu le place să vorbească mult, mai degrabă preferă să-i asculte pe cei din jur. Sunt destul de închise în sine, alegând să rămână în intimitate cu gândurile lor. Nu au tendinţa să-şi împărtăşească preocupările, considerând că acestea le vizează doar pe ele. Bărbaţii le consideră o enigmă…

Machiaj provocator cu accent pe buze şi ochi

Acest machiaj vorbeşte despre o fire pedantă, care acordă atenţie la prea multe detalii, iar uneori dramatizează situaţia. Cantitatea mai mare de cosmetică are rolul unui scut faţă de realitatea crudă şi nedreaptă. Faţă de bărbaţi adoptă o atitudine precaută, protejându-se de eventuale dezamăgiri, de care nu au dus lipsă în viaţă.

(E. S.)

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *