Horoscop

Ce zodie va avea noroc astăzi – 23 noiembrie?

O zi în care procesul este mai important decât rezultatul, așa că ar trebui să te concentrezi pe muncă, nu pe scopul ei final: dacă o persoană obține satisfacție – și plăcere – din acțiunile sale, rezultatul va fi bun din toate punctele de vedere.

Te poți lansa în proiecte importante, poți pleca în călătorii de afaceri și călătorii. Dar din operațiunile financiare, mai ales dacă este vorba de sume mari, și comerțul este mai bine să refuzați – în loc de profit puteți obține cu ușurință o pierdere. De asemenea, nu este de dorit să abandonați cazurile începute anterior – nu veți putea reveni la ele.

Săgetător
Săgetătorii vor reuși să stabilească relații cu o persoană cu care s-au certat cu ceva timp în urmă și de atunci au încercat în zadar să se împace. Astăzi, cel pe care l-au jignit va fi înclinat să le accepte explicațiile – și poate scuzele – și își va vedea de drum. În ceea ce-i privește pe reprezentanții zodiei, aceștia trebuie să tragă o concluzie din cele întâmplate: de acum înainte este de dorit să-i trateze pe ceilalți așa cum ar dori să fie ei înșiși tratați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *