Horoscop

Ce zodie va avea noroc azi – 22 noiembrie?

Astăzi este o zi în care toată lumea se poate aștepta la succes în toate sferele vieții, dar cei care decid să se lanseze într-un nou proiect vor fi cei mai norocoși dintre toți. Ceea ce a fost planificat de mult timp, dar din anumite motive amânat pentru mai târziu, puteți în sfârșit să vă apucați de treabă – totul va funcționa în cel mai bun mod posibil.

Astrele recomandă să acordați o atenție deosebită rezolvării oricăror probleme “pământești” – de exemplu, construcția unei vile sau reparații la casă.

Taur
Taurii vor avea un dar rar de convingere, cu ajutorul căruia vor putea “trage” spre punctul lor de vedere orice adversar – chiar și pe cel care îl are este radical opus. Este necesar să profitați de această împrejurare pentru a vă pune de acord asupra unui subiect important cu o persoană care joacă un rol serios în viața reprezentanților semnului. Acest lucru poate fi ca un șef imediat sau un partener de afaceri, și o persoană apropiată, mai ales dacă relația cu el a lăsat recent mult de dorit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *