Ultima oră

Cea mai nouă platformă online de voluntariat

Platforma a fost lansată astăzi, 28 octombrie, printr-un flashmob organizat în inima Capitalei, în fața Arcului de Triumf.

Prietenii Moldovei este o iniţiativă inedită în Republica Moldova iar platforma de voluntari este deschisă tuturor moldovenilor care vor să se implice, se menționează într-un comunicat difuzat presei. ”Suntem un grup de moldoveni mândri de țara noastră. Ne dorim ca Republica Moldova să aibă parte de cel mai bun viitor și pentru aceasta ne-am decis să punem umărul” – a spus unul dintre autorii platformei Prieteni.md, Alexandru Cauia, cu prilejul evenimentului de astăzi.

”Prieteni.md se adresează celor care își doresc să fie activi, oamenilor cu inițiativă, de la Briceni până la Cahul, care sunt invitați să se înregistreze online, să vină să promoveze cele mai bune soluții pentru Moldova, să pună umărul și să formeze o mare comunitate. Acesta este și mesajul promovat de către Partidul Democrat (PDM), pe care noi îl susținem”, a explicat Alexandru Cauia.

Într-un al comunicat de presă, PDM salută înființarea unei noi comunități a voluntarilor din Republica Moldova. “PDM susține și încurajează astfel de inițiative, prin care cei care doresc să se implice o pot face, devenind o voce mai puternică în societate. Ne bucurăm că astfel de comunități, care se formează din dorința de implicare a tinerilor și a oamenilor activi din țară, ajung să sprijine mesajul PDM: Creștem Moldova!

Pe site-ul www.prieteni.md, toţi cei care se înscriu şi devin membri ai grupului de voluntari pot participa la “misiuni” online şi pot câştiga puncte îndeplinindu-le. Îi încurajăm pe tinerii din Moldova şi pe toţi cei care vor să-şi facă auzită vocea în societate să intre pe această platformă, să aducă alături de noi cât mai mulţi prieteni şi să facă cunoscut mesajul legat de locurile de muncă, de ocrotirea familiilor, pe care noi îl susţinem.
 
Sursa: pdm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *