Actualitate

Ceban, în rol de victimă, după ce Spînu l-a acuzat că gestionează prost Chișinăul, în contextul pagubelor provocate de furtuna de aseară: „Ivan, poți să faci km de trotuare, dar doar 30 de minute de ploaie arată cât de prost gestionezi acest oraș”

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o replică la adresa ministrului Andrei Spînu, care ieri, 9 august, l-a acuzat de gestionarea proastă a orașului, în contextul pagubelor provocate de furtuna din seara trecută. Deși a chemat la „normalitate”, Ceban nu a ezitat să facă etichetări și să îi atace pe oponenții săi politici, transmite Ziarulnational.md.

„Suntem șocați de declarațiile unor reprezentanți din actuala guvernare, garnitură de miniștri, deputați. Eu nu am cuvinte pentru a comenta expunerile publice a acestor așa- ziși demnitari. Am impresia că oamenii au avut traume foarte grave în copilărie, că să moară capra vecinului… Să te bucuri sadic că o persoană decedează sau că sunt vătămări, cad copaci, se distrug mașini, se distrug blocuri, acoperișuri… Să ai această plăcere sadică, când unor sau altora le este greu”, a declarat astăzi Ceban, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău.

Furtuna de marți a provocat consecințe grave și în alte localități, iar datoria autorităților publice centrale și locale este să se implice în lichidarea acestora.

„În Chișinău, e suficientă o scurtă ploaie ca să avem ambuteiaje, inundații, acoperișuri luate de vânt, glod, copaci rupți și tot ce vrei pe drumuri. Ion (Ivan), poți să faci km de trotuare, dar doar 30 de minute de ploaie arată cât de prost gestionezi acest oraș”, a comentat Spînu situația dezastroasă în urma furtunii de ieri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *