Horoscop

Cei din zodia RAC sunt susţinuţi astăzi de toată lumea

In­tal­ni­rile cu prieteni si participarea la o intalnire de grup pot fi de bun augur, in sensul ca iti ofera ocazia de a intalni si cunoaste oameni influenti. Seara iti incarci bateriile.

TAUR
Zona carierei primeste astazi raze benefice de la Luna in Varsator. Daca ai asteptat o zi po­trivita pentru a intreprinde ceva, pentru a lansa o cerere unui sef sau pentru a-ti exprima o idee, aceasta e zi­ua pe care o asteptai. Dupa ora 17:00, rela­xea­­za-te in compania pri­etenilor si a unor oa­meni agreabili. Poti avea parte de im­par­tasiri, gesturi si experiente absolut minunate.

GEMENI
Ai protectie divina pentru aspiratiile tale, asa ca astazi indraz­nes­te sa visezi si sa-ti imaginezi o realitate pe care ti-ai dori sa o accesezi. Nu conteaza cat de in­draz­ne­te sunt intentiile tale si, mai ales, nu conteaza daca acum par nereali­za­bile. Ai incredere, pen­tru ca resursele Universului sunt nebanuite si nelimitate. Ia o foaie de hartie si un creion, si noteaza toate ideile care-ti trec prin minte.

RAC
Inspiratia si suportul vin astazi de la par­te­ne­rul de viata si de la oa­­menii cu care lu­crezi, esti asociat sau im­partasesti aceleasi idei. Ai acces la re­surse ma­te­riale ne­ba­nuite si pri­mesti daruri. Pri­meste to­tul fara suspiciuni sau tea­ma, fii receptiv, as­cul­ta cu atentie si amin­teste-ti sa fii re­cu­nos­cator. Chiar daca mai apar furtuni in relatii sau la locul de munca, si acestea au rolul lor.

LEU
Relatia tensionata dintre Soare si Marte te poate indemna sa-ti revizuiesti mijloacele de exprimare si creativi­ta­te. E momentul sa ga­sesti calea optima de ma­nifestare a po­ten­tia­lu­lui, talentelor, ap­ti­tu­di­­ni­lor. Chiar daca asta pre­supune si niste re­nun­tari, ai incredere in in­tuitia ta si fii gata sa pri­mesti inspiratie, ghidare si sprijin. Concentreaza-te asupra conservarii resurselor.

FECIOARA
Atentia ta pare sa fie indreptata spre familie, locuinta, camin. Contextul astral vor­beste despre necesitatea de a relua niste activitati casnice, de a-ti revizui prioritatile si atitudinea. Asadar, nu mai poti ama­na o serie de res­pon­sa­bi­litati pe care ti le-ai asumat in familie, si nici nu e indicat, daca vrei sa eviti tensiunile si conflictele.

BALANTA
Cu Luna prezenta in Varsator, astazi dispui de idei si in­spiratie din plin. Chiar daca mai apar te­meri, indoieli sau confuzie, ascul­ta-ti intuitia, si arunca-te in ne­cu­nos­cut! Noi dru­muri se des­chid pentru tine, in­clu­siv in plan afectiv, asa ca fii pe faza si ac­cep­ta pro­vocarile. Evi­ta ju­de­ca­tile exagerate la adre­sa celor din jur si as­­teap­ta sa ai toate de­ta­liile inainte sa rupi relatii.

SCORPION
Relatiile cu unii prieteni si cunoscuti pot fi tensi­o­nate in aceste zile. Mai ales daca e vorba des­pre oameni cu care ti-ai propus sa lucrezi la un proiect, acum s-ar pu­tea sa apara raz­gan­diri, schimbari, chiar renun­tari in acest sens. Asa­dar, e momentul sa fii flexibil, sa accepti alegerile celorlalti, chiar daca nu esti de acord cu ele si sa gasesti noi drumuri, mult mai potrivite pentru tine.

SAGETATOR
Astazi e posibil sa intri intr-un conflict de in­te­re­se cu sefii sau alte persoane cu autoritate si in­fluenta. Una vrei si astepti tu, si alta ti se ofera, asa ca e momentul sa dai cartile pe fata si sa-ti exprimi nemul­tu­mirile. Conflictul nu e o solutie, supararea ta are legatura in primul rand cu tine. Asuma-ti faptul ca acest punct in care te afli este o consecinta a ale­ge­ri­lor tale anterioare.

CAPRICORN
Chiar daca pesimismul si gandurile negre iti cam dau tarcoale in aceste zile, este totusi o perioada favorabila pentru orice fel de demers financiar si profesional. Asadar, nu ti-ar strica sa ai ceva mai multa incredere in tine. Ai puterea de a transforma orice nu functioneaza in viata ta si de a-ti schimba prioritatile, astfel incat sa te simti implinit.

VARSATOR
E posibil sa te confrunti cu o serie de situatii dificile legate de bani, re­la­tii parteneriale, contracte. E destul de multa agitatie si in sfera re­la­ti­ilor cu prietenii, unde se pot intensifica niste tensiuni si conflicte. Configuratia astrala de astazi te indeamna la calm si rab­­dare. Iti poate fi utila experienta si indru­ma­ri­le unui expert sau a unei persoane obiecti­ve, asa ca cere si pri­meste sprijin.

PESTI
Exista destul de multa agitatie in zona carierei si parteneriatelor; ziua poate fi dedicata la­mu­ri­rii unor neintelegeri, gestionarii unor conflicte, schimbarilor de tot fe­lul. Unii nativi sunt ne­­voiti sa se raz­gan­deas­ca in privinta unei de­ci­zii, altii sunt predispusi la compromisuri daca nu au curajul sa faca schimbarile necesare. Incearca sa te as­culti si fa ce simti, in­di­fe­rent de consecinte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *