Ultima oră

Cei mai fideli cititori ai TIMPULUI beneficiază de REDUCERI esențiale

Cititorii pescuiesc cele mai bune promoții, își fac abonamente la cele mai avantajoase prețuri și la cele mai bune ziare. Mai mult, în afară de reducerile de până la 30 la sută, ei au posibilitatea să facă cunoștință cu echipele redacțiilor. Astfel că, doritorii au și făcut deja rânduri la poștă. 

Astfel, „De ziua presei scrise”, echipa ziarului TIMPUL oferă cititorilor săi prețuri promoționale la abonare și, desigur, premii de valoare. În afară de aceasta, fiecare abonat care a mers încă de la prima oră la Sediul Central al Poștei,, a primit azi în dar calendare, cărți și rechizite pentru birou.

Printre cei care-și aștepta rândul să se aboneze am găsit-o și pe Ludmila Buzu, o fidelă abonată al TIMPULUI: „Este foarte important ca oamenii să aibă acces la orice tip de informație, cu toate acestea fiecare își face alegerea. Este deja o tradiție să răsfoiesc ziarul, de aceea aleg presa scrisă în detrimentul celei online. Dar chiar și pentru populația țării noastre, în special, pentru oamenii în vârstă, presa scrisă rămâne un mijloc de informare destul de actual”. Potrivit ei, această zi vine să ne convingă pe noi toți de necesitatea existenței presei scrise. Mai mult chiar, cei care se abonează astăzi pot beneficia de reduceri fabuloase și cadouri de preț.

„Sincer vorbind mă abonez la ziarul TIMPUL permanent, întrucât, în primul rând îl citesc pe domnul Constantin Tănase, față de care am un deosebit respect. Dar îmi place să descopăr și juniorii acestei mari familii. În afară de aceasta , cred că este ziarul, care se străduiește să fie imparțial, iar pentru mine acest lucru este foarte important”, a subliniat Ludmila Buzu.
În afară de premiile oferite de redacțiile ziarelor, și „Poșta Moldovei” le oferă premii celor care au vizitat astăzi oficiul poștal și s-au abonat la ziare.

„Noi susținem toți editorii presei autohtone. Astfel, toți oamenii a căror abonament depășește suma de două sute de lei, indiferent de ziar, vor primi un cadou și din partea noastră. În fiecare an organizăm ziua abonatului, iar în acest an am decis să organizăm și ziua presei scrise. Sperăm să devină o bună tradiție pentru noi”, a subliniat Alexandra Țurcan, șef secție Control, Abonare și Vânzare al Poștei Moldovei.

Cei mai fideli cititori ai ziarului TIMPUL, care se vor abona în decursul acestei zile,vor participa la tombola organizată de redacția ziarului.

Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți, iar rezultatele concursului vor fi anunțate în ediția din 5 iulie 2013.

Acțiunea se desfășoară astăzi în toate oficiile poștale ale Î.S „Poșta Moldovei” din țară.

 S.T.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *